Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İZCİLER, ATATÜRK’ÜN İZİNDELER

İZCİLER, ATATÜRK’ÜN İZİNDELER

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde “100. Yılda Atatürk’ün Ä°zinde 5 Ä°zci Yürüyüşü” gerçekleÅŸtiriliyor. Zonguldak’tan yola çıkan izcilere öğrencilerde dâhil olacak.
Her yıl 19 Mayıs tarihinde kutlanan Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi bayramı olan “Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” dolayısıyla Karadeniz EreÄŸli’de de bir dizi etkinlikler yapılıyor.
Alınan bilgiye göre, izci Åžahin Bozkurt liderliÄŸinde aralarında bayan izcilerinin de olduÄŸu bir gurup, sabah saatlerinde Zonguldak ValiliÄŸi önünden yürüyüşe baÅŸladı. Verilen bir molanın ardından geçen 6,5 saatin ardından Elmacı Köyü’ne ulaÅŸan izciler Perihan BozdaÄŸ, GülÅŸen AkdaÄŸ BaÅŸaran, Åžener Karabina, Telat Nazik, Abdullah Kanca, Sabri Yavuzyılmaz, Abdullah Alpan Çardak ve Mustafa Acar burada kamp kurdu. Yarın (18 Mayıs) tekrar yola çıkacak olan guruba yaklaşık 20 izci öğrencinin de yolda katılması bekleniyor.
Konuya iliÅŸkin EreÄŸli FM’e konuÅŸan izci lideri Åžahin Bozkurt, “yürüyüşümüz bugün sabah 10’da baÅŸladı. Åžimdi Elmacı Köyü’nde kamp halindeyiz. Yarın sabah 9 gibi yeniden hareket edeceÄŸi. Sonraki durağımız ise Erdemir Ä°lkokulu olacak. Burada okulun bahçesinde kamp kurup Pazar günü tören alanına giriÅŸ yapılacağız” dedi.

Öte yandan, Pazar günü Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile tören korteji gerçekleştirilecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran14
gülücük4
şaşkın1
kızgın1
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo