Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İYİ İNSANLAR İYİ Kİ VAR !.

Ä°YÄ° Ä°NSANLAR Ä°YÄ° KÄ° VAR !.

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde ayakkabı boyacılığı yapan Hüseyin Öztürk (37) ayakkabı boyacılığından kazandığı paranın yarısı ile sokak hayvanlarını besliyor. En sadık dost ile adlandırdığı köpekleri her gün besleyen Öztürk e Alaplılı vatandaşlarda destek verdiklerini herkesin bu şekil de duyarlı olmalarını istediklerini ifade ettiler.

Alaplı’ya yaklaşık 15 dakikalık Kürkükler köyünden her gün ÅŸehir merkezine gelen Hüseyin Öztürk, ÅŸehir meydanında ayakkabı boyacılığı yapıyor. Evine ekmek götürmek için fırça sallayan Öztürk, günlük kazancının yarısından fazlasını ‘Gerçek Dost’ olarak adlandırdığı sokak köpeklerine yemek alarak harcıyor. Yaklaşık 1 yıldır sürekli olarak sokak köpeklerini besleyen Öztürk’e Alaplılı vatandaÅŸlarda destek oluyor.

Ayakkabılarını Hüseyin Öztürk’e boyatan vatandaÅŸlar “Hayvanlarında bir can taşıdığını unutmayan aÄŸabeyimize teÅŸekkür ediyoruz. Bizde geldiÄŸimizde ayakkabılarımızı kendisine boyatarak ona destek vermeye çalışıyoruz. Gerçekten örnek olacak bir davranış sergiliyor. Bizlerde kendisine destek vermeye çalışıyoruz” dediler.

BU DURUM DOST Ä°LE BAÅžLADI

Kendisinin boyacılık yaptığı sırada DOST adını verdiÄŸi köpekle dostluÄŸunun baÅŸladığını söyleyen Hüseyin Öztürk, zamanla diÄŸer köpeklerinde gelmesi ile sayının 4 olduÄŸunu söyledi. Köpeklerin yanından ayrılmadığını kaydeden Öztürk “Her gün her öğlen köpeklere yemek veriyorum. Benim bu olayım DOST ile baÅŸladı. Her gün yanıma geliyordu. Bende ona ekmek arası veriyordum. Yanımdan ayrılmamaya baÅŸladı. O var diye baÅŸka köpeklerde geldi. Åžu anda 4 tane köpeÄŸim var. Sevgimiz bu ÅŸekilde baÅŸladı”

SABAH BEKLÄ°YORLAR, AKÅžAM ARABAYA KADAR BÄ°NDÄ°RÄ°YORLAR

Her sabah kendisini ayakkabı boyacılığı yaptığı yerde köpeklerin beklediÄŸini ve akÅŸam da köy arabasına kadar takip ettiÄŸini dile getiren Hüseyin Öztürk “Her gün ekmek arası döner alıyorum. Bu durumu görenler güzel ÅŸeyler söylüyor. Köpekler için her gün 10 ila 15 lira para veriyorum. Benim yanımdan ayrılmıyorlar. Sabah burada bekliyorlar. AkÅŸam arabaya kadar bindiriyorlar. Bunlar gerçek dost. Bazıları böyle dost olmuyor” dedi.

Ayakkabı boyacılığı yapan Hüseyin Öztürk, yaptığı açıklamanın ardından aldığı ekmek arası yiyeceği köpeklerin yanına getirdi. Kendi elleri ile köpekleri besleyen Hüseyin Öztürk, ömrünün yettiği yere kadar köpekleri beslemeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo