Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İTİBAR ETMEYİN “PARA TUZAĞI”

İTİBAR ETMEYİN “PARA TUZAĞI”

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de cep telefonlarına gelen “Ereğli ilçe belediye başkanını başarılı buluyor musunuz?”şeklindeki SMS’e, itibar edilmemesi gerektiği iddia edildi.
Alınan bilgiye göre, bugün sabah saatlerinden itibaren pek çok kişinin telefonuna “8720” numaradan SMS bildirimi geldi. Bildirimde ise “Ereğli ilçe belediye başkanını başarılı buluyor musunuz? Bu mesaj saat 21.00’a kadar ücretsiz cevaplayarak ankete katılabilirsiniz. Siyasal araştırma B001” notu aktarıldı.
Sosyal medyada da mesajın ekran görüntüleri alınarak paylaşımda bulunuldu, anketin kim tarafından yapıldığına ilişkin cevaplar arandı.
Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndansa konuyla ilgili açıklama yapıldı. Yine sosyal medyada yapılan açıklamada şöyle denildi:     
“Seçim sürecinin başlamasıyla birlikte birçok alanda çeşitli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bir çoğunun ise herhangi bir şekilde hiç bir Siyasi Parti ile bağı yok. Gönderilen Sms’ler, atılan mailler ve düzenlenen çeşitli anketlerden Partilerin hiç haberi yok.
Yine benzer şekilde en son Sivas da 8720 Sms numarasından ulaşan SMS’ler sonrası, Sivas’ta bazı milletvekili aday adayları gerek mesaj yoluyla gerekse sosyal medya üzerinden destekçilerine mesajlar atarak kendilerine destek istediler.
8720 SMS Numarasından Gelen Mesajın Hiç Bir Parti ile Alakası Yok
8720 numarasından gelen mesajların AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, BBP veya Saadet Partisi ile herhangi bir ilgisi yok. Bu yöntemler özel sms şirketlerinin para kazanma tuzağı.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın3
kızgın2
gülücük0
hayran0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo