Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İtfaiye erinin zor anları

İtfaiye erinin zor anları

Kedi, kendisini kurtaran itfaiye eri ve apartman görevlisine saldırdı... Kediyi kurtardı elini kurtaramadı...


Düzce’de iki bina arasına sıkışan kediyi bulunduÄŸu yerden yerden çıkartan itfaiye eri, korkan kedinin saldırısına uÄŸradı.
Edinilin bilgiye göre, Cedidiye mahallesi Necip Güney sokakta 3 katlı binada apartman görevlisi olarak çalışan Cabir Cavit, yandaki bina ile arada kalan boÅŸlukta kedi sesi duydu. 3 gündür iki bina arasında yaÅŸayan kedinin kendiliÄŸinden çıkacağını düşünen Cavit, ekmek ve yiyecek vererek kediyi beslemeye baÅŸladı. Ancak kediye su veremeyen apartman görevlisi Cabir Cavit, durumu Düzce Belediyesi Ä°tfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri boÅŸ bir daireden apartman boÅŸluÄŸuna girerek kedinin bulunduÄŸu yeri belirledi. Yapılan kurtarma çalışması sırasında kedi, itfaiye ekiplerine yardımcı olan apartman görevlisi Cabir Cavit’in elini ısırıp tırmaladı. Hırçın kedi elinde eldiven olan itfaiye erinin elini de ısırmaya ve tırmalamaya çalıştı. BulunduÄŸu yerden itfaiye eri tarafından çıkartılan kedi, apartmanın dış kapısına geldiÄŸinde aniden hırçınlaÅŸarak kendisini kurtaran itfaiye erinin elini ısırmaya çalıştı. Ä°tfaiye eri uzun süre kedi ile mücadele etmek zorunda kaldı. Kediyi sakinleÅŸtirmek mümkün olmayınca kedi kafese kapatıldı. 
Apartman görevlisi Cabir Cavit, kediyi 3 gündür beslediklerini ifade ederek, “3 gündür iki bina arasında kedinin sesi geliyordu. Biz ekmek, et attık ancak su veremedik. ArkadaÅŸa haber verdim sonra itfaiyeyi aradı. Kurtarmaya çalışırken de elimi ısırdı ve yaralandım” dedi. 
Kurtarılan kedi Düzce Belediyesi itfaiye ekiplerince koruma altına alınırken, kedinin elini ısırdığı apartman görevlisi ise Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo