Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İtfaiye ekipleri eşine az rastlanır bir olayla karşılaştı

İtfaiye ekipleri eşine az rastlanır bir olayla karşılaştı

İtfaiye ekipleri eşine az rastlanır bir olayla karşılaştı. Bir hayvanın mahsur kaldığı ihbarını alan itfaiye ekipleri, olay yerine gittiklerinde gördükleri egzotik hayvan karşısında şaşırdı.


Düzce Merkez Azmimilli Mahallesi’nde bulunan Asar Cami deposunda sesler gelmesi üzerine cami cemaati bir hayvanın mahsur kaldığını düşünerek, 112 Acil Yardım hattını arayarak ihbarda bulundu.
İhbarı alan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Asar Cami deposuna girdiklerinde İguana ile karşılaştı. Ekipler ilk defa karşılaştıkları iguanayı görünce önce şaşırdılar sonra yakalayarak, koruma altına aldı. Düzce İtfaiye Müdürlüğüne götürülen iguana için Milli Parklar ve Yaban Hayatını Koruma Şube Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. İtfaiye Müdürlüğüne gelen görevliler, iguanayı alarak Milli Parklar ve Yaban Hayatını Koruma Şube Müdürlüğüne götürdü. 
Düzce İtfaiye Müdürü Mehmet Caner Polat, “İguana ile her gün karşılaşılmıyor. Ülkemizde sıkça görülen bir hayvan değil. Benim meslek hayatımda ilk defa karşılaştığım bir vaka” dedi. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
üzgün1
gülücük0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo