Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İtalyan Bilardocu Giuseppe, Karadeniz Ereğli'de

Ä°talyan Bilardocu Giuseppe, Karadeniz EreÄŸli'de

Türkiye Bilardo dünyasının ustalarından Savaş Bulut, İtalya’dan gelen bilardocu arkadaşını Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde ağırladı.


Bulut, ilçedeki konukları ile birlikte ziyaret ettiÄŸi Ãœstün Bilardo Salonu’nda yaptığı açıklamada,  her yıl bir ayağı Türkiye’de yapılan Dünya Bilardo Åžampiyonası’na, çeÅŸitli ülkelerden bilardo sporcularının katıldığını söyledi.

Kendilerinin de yurt dışındaki Dünya Kupası ve çeÅŸitli organizasyonlara katıldıklarını anlatan Bulut, şöyle dedi:

“Bu vesileyle çok sayıda yabancı sporcu dostumuz oluyor. Bunlardan biri de Ä°talyan Giuseppe Tiranno’dur. Arkadaşım da bir çok yabancı gibi her yıl ülkemizdeki Dünya Åžampiyonasına katılır. Ancak, genellikle zamanlarını Ä°stanbul ve ÅŸampiyonanın yapıldığı yerlerde geçiriyorlar. Bu yıl ise kendisini bölgemizde ağırlamak, ve gezdirmek istedim. Bu önerime sıcak bakarak, eÅŸi Michela di Berardino ve oÄŸlu Davide Tiranno ile birlikte Düzce’ye gelen arkadaşımı, önce ilimizde, ardından da EreÄŸli ilçemize getirerek gezdiriyorum. EreÄŸli’ye geldiÄŸimizde ise bölgenin en düzenli bilardo salonlarından Ãœstün Bilardo’ya uÄŸrayarak, sahibi sevgili Cüneyt Solukcu ve buradaki bilardocu arkadaÅŸlarımı da görmek, misafirimizi tanıtmak istedim. Ä°lçemizde çok güzel bir salona sahipsiniz. Buradaki arkadaÅŸlarımızın yakın ve sıcak ilgisi ÅŸahsımı ve misafirlerimizi son derece memnun etti. Bu ziyaret vesilesiyle, ülke dışında gelen bilardocularımızı sadece Ä°stanbul ve ÅŸampiyonanın yapıldığı illerde deÄŸil, ülkemizin çeÅŸitli bölgelerini de gezdirerek tanıtıma katkı saÄŸlamış olduÄŸumuza inanıyorum.” Bulut’un, salondaki bilardocularla spor üzerine sohbeti sırasında, Ä°talyan konuk sporcu Tiranno da, Mehmet Göktekin ile kısa süreli bilardo oynadı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo