Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞTE YENİ BAŞKAN !

Ä°ÅžTE YENÄ° BAÅžKAN !

Ereğli Kızılay Şubesinin yeni Başkanı belli oldu.


Kdz.EreÄŸli Kızılay Åžube BaÅŸkanlığına yeni atama yapıldı. EreÄŸli’de çeÅŸitli okullarda Müdür Yardımcılığı Milli EÄŸitim de ise Åžube Müdürlüğü yapan Ä°brahim Åžen Kızılay’ın yeni EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı oldu. Kızılay’ın yeni yönetimine iliÅŸkin resmi açıklamanın yapılması ve yeni yönetimin Salı günü mazbatalarını alarak göreve baÅŸlaması bekleniyor.

KIZILAY ŞUBE YÖNETİMİNDEKİ YENİ İSİMLER ŞÖYLE

BaÅŸkan Ä°brahim Åžen

BaÅŸkan Yrd. Ramazan Toprak

Sekreter Doç.Dr, Oğuzhan Karadeniz

Muhasip Av. Nusret Burak Öztürk

Veznedar Kaya Karatepe

Üye Gül Ceylan Sayın

Üye Muhsin Aydın

Denetçi Şakir Bayram

Ä°BRAHÄ°M ÅžEN KÄ°MDÄ°R ?

Ä°brahim Åžen, Trabzon’un Akçaabat ilçesinde 1967 yılında doÄŸdu.

Ä°lk ve orta öğrenimini aynı ilçede tamamladıktan sonra üniversite eÄŸitimini Gazi Ãœniversitesi Bolu Ä°ktisadi ve Ä°dari Bilimler Fakültesi Ä°ÅŸletme Bölümü’nü bitirerek tamamladı. Bir müddet özel sektörde çalıştıktan sonra 1997 yılında öğretmen olarak Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine atanan Åžen, EreÄŸli’de çeÅŸitli okullarda öğretmenlik yaptıktan sonra 1998 yılında Ä°hsan Yılmaz Ä°lköğretim Okulu’na Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2006 yılında aynı okulda Müdür VekilliÄŸi görevine getirilen Åžen, 2010 yılında ise vekaleten yürüttüğü göreve Okul Müdürü olarak asaleten atandı.

EreÄŸli Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürlüğü’nde Åžube Müdürlüğü görevini sürdürürken bir süre de 2 Temmuz 2014 tarihinde atandığı Alaplı Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürlüğü görevinde bulunmuÅŸtu.

Şen, evli ve iki çocuk babası.

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın1
üzgün1
kızgın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sebahattin ozarslan

29 Ocak 2022 - 15:45

SAYIN müdürüm SAYIN BAŞKANIM hayırlı olsun hep başarılı oldun başarısızlığı sevmezdim kolay gelsin ibrahim bey elmatepe mah sinde yüksel muhtarının aza siyim

Yorum Yazın

Canlı Radyo