Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİZ BİR AİLEYİZ !

BÄ°Z BÄ°R AÄ°LEYÄ°Z !

Türk Metal Sendikasının kaynaşma gecesine Başkan Yılmaz`ın konuşması damga vurdu.


Türk Metal Sendikası Kdz. EreÄŸli Åžube yönetimi tarafından düzenlenen kaynaÅŸma gecesinde işçiler Åžube BaÅŸkanı Yakup Yılmaz'a  sevgi ve baÄŸlılık gösterisinde bulundu.

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube yönetimi üyelerine yönelik kaynaşma gecesi düzenledi.

28 Ocak Cuma gecesi sendikaya ait Büyük Anadolu Ereğli Otel'de düzenlenen yemekli geceye Şube Başkanı Yakup Yılmaz, Erdemir Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kayıkçı, Metal Kooperatifi Başkanı Erdal Özdemir, Sendika yöneticileri ve üye işçiler katıldı.

"KARDEÅžLERÄ°M BÄ°Z BÄ°R AÄ°LEYÄ°Z" VURGUSU!

Gecede coşkulu sloganlar eşliğinde katılımcılara hitap eden Başkan Yakup Yılmaz, sık sık "kardeşlerim" diye hitap ettiği üyelerine birlik beraberlik mesajları verdi.

KonuÅŸmasında "KardeÅŸlerim, Bazıları için Türk Metal sadece bir sendikadır. Benim için öyle deÄŸil… Burası benim için sadece bir teÅŸkilat da deÄŸil. Bence böyle görenler de yanılır. Burası, Size çok samimi olarak söylüyorum, bir ailedir. Bir aile ocağıdır. Ben böyle bakıyorum. Böyle baktığımda, Türk Metal’i daha iyi anlıyor ve anlatabiliyorum" ifadelerini kullanan Yılmaz'ı işçiler dakikalarca alkışladı

SLOGANLAR DURMAK BÄ°TMEDÄ°, YILMAZ DUYGULANDI

Yılmaz'ın konuÅŸmaları "Yakup BaÅŸkan nerede biz oradayız... Ä°ÅŸte sendika iÅŸte baÅŸkan... Pevrul BaÅŸkan nerede biz oradayız..." sloganlarları ile sık sık kesilince, duygulanan  Yılmaz, "Emin olun bende hepinizi ayrı ayrı seviyorum, siz nereye ben oraya" dedi.

"TÃœRKÄ°YE'NÄ°N EN BÃœYÃœK AÄ°LESÄ°YÄ°Z"

KonuÅŸmasını "Burada farklı iÅŸyerlerinden kardeÅŸlerimiz var. Ama bizim sadece iÅŸyerlerimiz farklı… Ben yüreklerimizin bir olduÄŸuna inanıyorum. Tıpkı bir ailenin büyümesi gibi, biz de aramıza katılan yeni kardeÅŸlerimizle büyüyoruz, güçleniyoruz. Sayımız 200 bini aÅŸtı. Türkiye’nin en büyük ailesiyiz. En büyük örgütlü gücü, en güçlü sendikasıyız." sözleri ile sürdüren Yılmaz, " Türkiye’nin öncüsüyüz, işçi sınıfının buzkıran gemisiyiz. Bunu, Gemimizin kaptanına, Genel BaÅŸkanımıza, Pevrul Kavlak’a borçluyuz. Ona buradan selam yolluyoruz. Ona buradan sevgi yolluyoruz. Ä°yi ki varsın baÅŸkan, Allah yolunu açık etsin diyoruz." ifadaelerini kullandı.

BÄ°Z BÄ°R AÄ°LEYÄ°Z !

Türk Metal Sendikasının kaynaşma gecesine Başkan Yılmaz`ın konuşması damga vurdu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
gerçekleri bilen

02 Åžubat 2022 - 10:35

ya allah askına bukadar yalakalık yapmayı bırakın herkes cıkar peşinde...dışardan bakınca uuuuuuuuuuuuuuuu birde iç yüzünü görün...yazık hepinize yazık kıravat takıp yemeğe gelen acizler hepinize yazık

AÅžKIN ÅžEN

29 Ocak 2022 - 18:17

Ä°ÅžTE SENDÄ°KA Ä°ÅžTE BAÅžKAN BÄ°Z HEP BERABER BÄ°R AÄ°LEYÄ°Z Ä°YÄ°KÄ° VARSINIZ RABBÄ°M HER DAÄ°M YANINIZDA OLSUN Ä°NÅžALLAH

Yorum Yazın

Canlı Radyo