Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

HAYVAN DOSTU TEMİZLİK İŞÇİSİ

HAYVAN DOSTU TEMİZLİK İŞÇİSİ

Alaplı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan Turgay Ertürk, çöpten topladığı yiyecekler ile kuş ve sokak hayvanlarını besliyor.

Temizlik işçisi Ertürk, çöpe atılan yiyecekleri toplayarak, suda temizledikten sonra sokak hayvanlarını ve kuşları elleriyle besliyor.

Ertürk, yaptığı açıklamada, hayvanları çok sevdiğini, çöplere atılan yiyeceklerle 6 yıldır hayvanları doyurduğunu söyledi.

 Sokak hayvanlarıyla aynı dünyayı paylaştıklarını, bu yüzden onlara bakılması gerektiğini ifade eden Ertürk, şöyle konuştu:

 "Alaplı Belediyesi temizlik işlerinde yaklaşık 10 yıldır çalışıyorum. Cadde ve sokakları süpürdüğüm zaman esnaflarımızın attığı artık yemekleri toplayarak, iş çıkışında kuşları ya da sokak hayvanlarını besliyorum. Hayvanların aç kalmasına gönlüm razı gelmiyor. 6 yıldır da severek hayvanları çöplerden topladığım artık yemeklerle besliyorum. Bazen de bayat ekmekleri suda ıslatarak kuşlara veriyorum. Özelikle evlerden artan ve çöpe atılan yemeklerle birçok sokak hayvanı doyar. Bu konuda halkımızın daha duyarlı olması lazım. Artık yemeklerle mutlaka sokakta kalan hayvanları besleyelim."

 
WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo