Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞTE AYRINTILAR...

İŞTE AYRINTILAR...

Kdz. Ereğli’de polis ve zabıta ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda 13’ü bayan, 15’i çocuk ve 4’ü erkek olmak üzere 32 dilenci yakalandı.

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ve Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu gün Cuma namazı çıkışı dilencilere yönelik operasyon düzenledi.

Cami önlerinde dilenen aralarında Suriye uyruklularında bulunduğu 13’ü bayan, 15’i çocuk ve 4’ü erkek olmak üzere 32 kişiyi yakaladı.

Karşılarında polis ve zabıtaya gören bazı dilenciler kaçmaya çalıştı ancak yakalanmaktan kurtulamadı.

Kdz. Ereğli Belediyesi’ne ait otobüslerle belediyeye getirilen 32 kişiye kimlik tespitinin yapılmasının ardından kabahatler kanuna göre ceza 105’er TL para cezası uygulanarak serbest bırakıldı. Yakalananlar arsında bulunan Suriye uyruklu kişiler ve çocukları polis tarafından ilçe dışına gönderildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürü Alptekin Dursun, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri ile birlikte halkın huzurunu sağlamak için Cuma namazı sırasında dilenen kişileri yakaladıklarını söyledi.

Dursun, uygulamanın sürekli yapılacağını ve dilenciliğe müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

Öte yandan operasyon sırasında dilencilerden birinin kaçmaya çalışırken zabıtanın kucağına düşme anı zabıta ekibinin kamerası tarafından kaydedildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo