Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İSKENDER, DEVREK MAÇINI YORUMLADI

İSKENDER, DEVREK MAÇINI YORUMLADI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli Belediyespor Teknik Direktörü Ufuk Ä°skender, “iyi çalışıyor ve bunun karşılığını alıyoruz” dedi.
Ä°skender, açıklamasında, kısa adı BAL olan Bölgesel Amatör Ligi takımlarından EreÄŸli’yi, 3. Lig’e taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek ÅŸunları kaydetti:
“Ä°yi çalışıyor ve bunun karşılığını alıyoruz. Yeni transferlerimizin kısa sürede uyum sorununu aÅŸmasına takımdaÅŸlık ruhu da eklenince bir engeli daha aÅŸtık. Takımımız 3 gün izinli, PerÅŸembe günü kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceÄŸiz. Ä°lk gün söyledim, bugün de söylüyorum, yarın da söyleyeceÄŸim. Bu güzide ilçeyi 3. Lig’e taşımak için sonuna kadar mücadele edeceÄŸiz. Bu süreçte yanımızda olan cefakar taraftarlarımız, fedakar yönetim kurulumuz ve Karadeniz EreÄŸli halkına müteÅŸekkirim.”

GEÇMİŞ OLSUN KAPTAN
Öte yandan, kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise EreÄŸli ile Devrek arasında dün oynan müsabakada sakatlanan Koray Kurt’un operasyon geçirdiÄŸi ifade edilerek söyle denildi:
“Dün oynanan ve 3-1 kazandığımız Devrek Belediyespor karşılaÅŸmasının 52. dakikasında burnuna darbe alarak oyundan çıkan oyuncumuz Koray Kurt, bu sabah burnundan ameliyat oldu. Oyuncumuza geçmiÅŸ olsun dileklerimizi iletirken, baÅŸta ameliyatı gerçekleÅŸtiren Dr. Eylem ErtuÄŸrul olmak üzere Özel Echomar Hastanesine teÅŸekkür ediyoruz.”

TEMÄ°Z FUTBOL… 3 PUAN…
Öte yandan iki belediye takımları arasında ligin 16’ıncı hafta müsabakası Devrek’te yapıldı. Eflatun ve beyaz renklere sahip EreÄŸli, 5. dakikada Koray Kurt, 55. dakikada Muhammet Enes ve 90. dakikada Engin Gülle’nin golleri ile rakibini 3-1 maÄŸlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.
Öte yandan EreÄŸli, Hendek-AlemdaÄŸ maçının berabere bitmesiyle önemli bir avantaj elde etti, liderle puan farkı 6’ya düştü. Takımı, gelecek haftayı YeÅŸil Bursa ligden çekildiÄŸi için maç yapmadan 3 puan hükmen alacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük1
üzgün1
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo