Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞİNİZİ SON GÜNE BIRAKMAYIN..

İŞİNİZİ SON GÜNE BIRAKMAYIN..

EreÄŸli’de, 2016-2017 eÄŸitim yılı öncesi okul giysisi alışveriÅŸinde bulunacak veliler alışveriÅŸ telaşında.


UsluoÄŸlu Okul Dünyası firması sahibi Fatih Uslu, yaptığı açıklamasında, okul sezonu önceki yoÄŸun hareketlilik yaÅŸandığını söyledi. Ä°lçedeki pek çok okula ait öğrenci giysilerini, mümkün olan en ucuz etiket fiyatıyla müşterilerine sundukların anlatan Uslu, velilere de bazı tavsiyelerde bulundu.
Velilere, alışverişte hızlı davranmaları gerektiğini ifade eden Uslu, şunları söyledi:

“EKONOMÄ°K ÃœRÃœNLER OLSUN DÄ°YE BAYA ÇABA HARCADIK”
“UsluoÄŸlu Okul Dünyası olarak, ciddi anlamda çalışma yaptık. Reklam aÅŸaması, ürünlerin model tasarımları, kumaÅŸ ve işçilik tercihleri meÅŸakkatli ve yoÄŸun oldu bizim için ama son derece güzel bir tablo ortaya çıktı. Bu da, müşteriler ile aramızdaki diyaloglarda, duymuÅŸ olduÄŸumuz olumlu dönüşlerden ötürü fevkalade memnun ediyor.
İşlerimiz, okulların açılmasının yaklaşması münasebetiyle oldukça yoğun ve tempolu. Öncelikle ürün yelpazesini çok geniş tutmaya çalıştık. Hemen hemen Ereğli içindeki okul portföyünün tamamına yakını, belli başlı eşraf, merkezi köylerimizdeki okullarda olmak kaydıyla, birebir temaslarımız oldu.
Tek başımıza ferdi olarak deÄŸil, toplumsal olarak, kiÅŸilerle bir araya gelerek bazı ÅŸeyleri ÅŸekillendirdik. Yol haritamızı buna göre çıkarttık. Yaptığımız ürün yelpazesindeki renk kombinleri, üst guruptaki kısa ve uzun kollu lakoz çeÅŸitleri, dokuma kalitesi; aynı ÅŸekilde pantolonlarda kamvars kumaÅŸ tercihi, uzun soluklu kullanabileceÄŸi ürünlerdir. Ayrıca, ekonomik ürünler olsun diye baya çaba harcadık.”

100 Ä°LA 150 LÄ°RA ARASINDA…
Müşterilerinin, fiyat ve kalite beklentilerine karşılık verdiklerini, bir öğrencinin takım olarak giysilerini 100 ile 150 lira arasında satıldığını kaydeden Fatih Uslu, şu sözlerle konuştu:
“EreÄŸli halkı, veli ve talebelerimizin bize göstermiÅŸ olduÄŸu ilgi, fevkalade güzel. Umarım, kazanmış olduÄŸumuz bu ivmeyi 2017-2018’de de aynı ÅŸekilde devam ettiririz. Böyle bir taleple ile karşılaşır isek çevremize de olumlu karşılık vereceÄŸimizden eminim.
Bayramın bir ve ikinci günlerinde yarım mesaili çalışma durumumuz olacak ama onun haricindeki günlerde tam bir çalışma içinde olacağız. Ürünlerin paça yapımı gibi tadilatlar kendi bünyemizde yapılmaktadır. Sistematik ve kontrollü bir şekilde şekilleniyor. Müşterilerimizin önünde o şekilde paketli bir durumda, sıkıntısız bir şekilde teslim ediliyor.
Müşterilerimizin, daha çok kalite ile beraber dikkat ettiği diğer bir unsur ise fiyat politikasıdır. Samimiyetimle söylemek gerekirse, ince eleyip sık dokuduk. Çok yüksek kar marjları söz konusu değildir. Bütün velilerimizin bütçesine hitap edebilecek, ortak paydalarda buluşarak şekillendirdik.
Fiyatlandırmamızla ilgili olarak, hem pantolon hem kısa/uzun lakoz üst gurubundan yana olumlu tepkiler alıyoruz. Velilerimizden ricam olacaktır. AlışveriÅŸlerde çok geç kalmayın. Ama vakti aceleci deÄŸil hızlı davranmalarını istirham ediyorum. Bu çok önemli. Ä°lk, orta ve lise gurubu ürünlerimiz var. EreÄŸli’mizdeki okulların hemen hemen hepsini hizmet veriyoruz. Ortalama, bir takım 100 ila 150 lira civarındadır. Fiyat olarak, yüksek rakamlar söz konusu deÄŸildir.” 

İŞİNİZİ SON GÜNE BIRAKMAYIN..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo