Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TARLA KAVGASI!.

TARLA KAVGASI!.

Aralarında husumet bulunan iki kişi arasında "fındık bahçemden geçtin" iddiasıyla başlayan kavgada, 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

 

Düzce Merkeze baÄŸlı Çınarlı köyünde bir hırdavatçıda karşılaÅŸan, aralarında fındık bahçesinden geçme sebebiyle husumet bulunduÄŸu iddia edilen Ramazan K. ile YaÅŸar N. tartışmaya baÅŸladı. Sözlü olarak baÅŸlayan ve arbedeye dönüşen kavgada Ramazan K, üzerinde bulunan bıçakla YaÅŸar N’yi yaraladı. Ramazan K, ikiliyi tartışırken gören ve ayırmak için kavgaya dahil olan Ä°brahim S, Aydın S, Osman S, Yusuf Ä°slam S, Serbay O. ve Bahattin Ok’u da bıçakladı.

 Yaralılar, çevredekilerin yardımı ve ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet, Düzce Ãœniversitesi Tıp Fakültesi AraÅŸtırma ve Uygulama ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Bahattin Ok, müdahaleye raÄŸmen yaÅŸamını yitirdi.

Öte yandan, olay yerinden kaçan Ramazan K, Jandarma tarafından gözaltına alındı. Kavga sırasında darbedildiği tespit edilen şüpheli hastaneye kaldırıldı. Jandarma olay yerinde incelemelerini sürdürüyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo