Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İSDEMİR’DEN REKOR ÜRETİM!.

Ä°SDEMÄ°R’DEN REKOR ÃœRETÄ°M!.

Türkiye’nin en büyük ve tek entegre yassı çelik üreticisi Erdemir Grubu bünyesinde hizmet veren Ä°sdemir, büyük bir baÅŸarıya imza attı ve sıvı çelik üretiminde Türkiye’de bir ilki baÅŸararak 5 milyon tonu geride bıraktı. Yakaladığı bu üretim tonajı ile Türkiye rekoru kıran Ä°sdemir, ülkemiz ekonomisine katkılarını arttırarak sürdürüyor.

Türkiye’nin en büyük ve tek entegre yassı çelik üreticisi Erdemir Grubu bünyesinde hizmet veren Ä°sdemir, büyük bir baÅŸarıya imza atarak sıvı çelik üretiminde 5 milyon tonu geride bıraktı. Erdemir Grubu’nun elde ettiÄŸi  bu baÅŸarı aynı zamanda bir Türkiye rekoru olarak kaydedildi.

Erdemir Grubu’nun 2020 için belirlediÄŸi “Dünya klasında ÅŸirket olma” vizyonu çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Ä°sdemir, 2006 yılında baÅŸlattığı modernizasyon ve dönüşüm yatırımları çerçevesinde çalışmalarına ve baÅŸarılarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. 45 yıldır ülke sanayisinin lokomotifleri arasında yer alan ve Türkiye’nin uzun ve yassı ürün üreten tek tesisi olan  Ä°sdemir, yarattığı yüksek katma deÄŸer ile bölge ve ülke kalkınmasına öncülük etmeye devam ediyor. Ãœlkemiz çelik sektörünün geliÅŸimi açısından hayati önem taşıyan yassı ürün üretim kapasitesinin artırılmasında önemli bir rol oynayan Ä°sdemir’de ayrıca kütük, kangal, slab, sıcak rulo, levha ve pik demir üretiliyor.

Bu başarı ile ülkemiz çelik sektörünün gelişiminde önemli rol üstlenen İsdemir, yakaladığı 5 milyon tonluk sıvı çelik üretiminin haklı gururunu yaşıyor. İsdemir müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda en son teknolojileri kullanarak takım ruhu ile üretimini sürdürürken yeni yatırım, maliyet, verimlilik ve zamanla planları ile dinamik bir süreci yönetmeye devam ediyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Şenol Aydın

17 Aralık 2015 - 17:36

Kolay değil çalışıyoruz...

Yorum Yazın

Canlı Radyo