Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞÇİLERLE YEMEK

İŞÇİLERLE YEMEK

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan’ın, Tat Metal’de çalışan sendika üyesi işçilerle yemekte bir araya geldiği bildirildi.


Sendikanın resmi internet sitesinde yer alan habere göre Ercan, Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otelde işçilere hitaben yaptığı konuşmada, Türk Metal’in üyeleriyle birlikte güçlü sendika olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
“Gücünü üyesinden alan Türk Metal, bu gücü de aynı oranda emeğin sahibi çalışanlara yansıtmaktadır. Hak alma mücadelesinde üyelerimizin refah düzeyi her şeyin önündedir. Bu kapsamda, Tat Metal ile devam eden sözleşme görüşmelerimizi de üyelerimizin ha ve menfaatleri ön planda olmak üzere masa başında bitirmekten yanayız. Ancak, bu şekilde amaca ulaşamadığımız taktirde, Yasal çerçevede emekten gelen gücümüzü sonuna kadar kullanacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın. Biz, birlikte, güçlü bir sendikayız.”
Şube yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu yemekte Ercan’ın karşılıklı görüş alışverişinde bulunan işçiler, daha sonra çalan müzik eşliğinde eğlendiler.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo