Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞÇİLERİN CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

İŞÇİLERİN CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ta, bir maden ocağında metan gazı sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada mahsur kalan 3 maden işçisinin cansız bedenine ulaşıldı. 
Edinilen bilgiye göre gece 03.00 sıralarında Kilimli ilçesine baÄŸlı DaÄŸyolu Sokak mevkisinde Ä°.A.’ya ait olduÄŸu iddia edilen ve ruhsatsız olarak iÅŸletildiÄŸi öne sürülen maden ocağında metan gazı sıkışması nedeniyle patlama yaÅŸandı. 
Patlamanın ardından madende çalışan işçiler Evren Cinemre, Adem AlibaÅŸ, Kenan ÇavuÅŸ, Hasan Gençtürk ve UÄŸur GöktaÅŸ ocakta mahsur kaldı. Evren Cinemre ve Adem AlibaÅŸ, mesai arkadaÅŸları tarafından kurtarılarak ocak dışına getirildi. 
YoÄŸun duman, metan gazı ve karbon monoksit gazı sebebiyle ocakta mahsur kalan UÄŸur GöktaÅŸ, Hasan Gençtürk ve Kenan ÇavuÅŸ isimli maden işçilerini kurtarmak için TTK Tahlisiye ekipleri kurtarma çalışması baÅŸlattı. 
Vücudunda ağır derecede yanıklar oluÅŸan Evren Cinemre ve Adem AlibaÅŸ’ın Atatürk Devlet Hastanesi’ndeki tedavisi sürerken ekipler geceden bu yana yaklaşık 10 saatlik arama kurtarma çalışmasını sürdürdü. 
Vali ErdoÄŸan BektaÅŸ ve beraberindekiler bölgeden ayrılmazken ocak önüne akın eden aileler sinir krizleri geçirerek feryat etti. Kurtarma çalışmaları sırasında tahlisiyede görevli maden işçileri de gazdan etkilenince ambulansla hastaneye kaldırıldı. 
YoÄŸun süren arama kurtarma çalışmalarının ardından UÄŸur GöktaÅŸ, Kenan ÇavuÅŸ ve Hasan Gençtürk isimli maden işçilerinin cansız bedenlerine ulaşıldı. 
İşçilerin cansız bedenlerinin ambulansa taşındığı sırada aileler feryat ederek sinir krizleri geçirdi. İşçilerin kesin ölüm sebebi yapılacak olan otopsi ile belirlenmek üzere hastane morguna kaldırıldı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün3
hayran1
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Burhan Özdemir

21 Kasım 2018 - 15:27

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah

Yorum Yazın

Canlı Radyo