Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İşçi teşekkür etti!.

İşçi teşekkür etti!.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Toplu SözleÅŸme Görüşmelerinde 2 yıl için toplamda yüzde 25 zam verilerin belediye işçileriyle buluÅŸtu. Zam artışından memnun olan işçiler BaÅŸkan Uysal’a teÅŸekkür ettiler.

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi ile Belediye Ä°ÅŸ Sendikası arasında Åžubat 2017 tarihinde baÅŸlayan ve belediyede çalışan 118 işçiyi ilgilendiren 2017-2019 Dönemi Toplu SözleÅŸme görüşmelerinin bugün anlaÅŸmayla sonuçlanmasının ardından Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, işçilerle bir araya geldi.Belediye İşçilerine 2 yıl için toplamda yüzde 25 zam verilmesiyle sonuçlanan görüşmelerin ardından aldıkları zam karşısında oldukça memnun kalan belediye işçileri BaÅŸkan Hüseyin Uysal’a teÅŸekkür ettiler.

“BÖLGENÄ°N EN YÃœKSEK ZAMMINI VERDÄ°K”

AKM Nikah Salonundaki bilgilendirme toplantısında konuÅŸan Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal; “Åžartlar ne olursa olsun sizler bölgenin en yüksek zammını aldınız.Tüm imkanlarımızı seferber ettik.Türkiye’deki sosyal dengeleri de düşünerek sonuca ulaÅŸtık. SözleÅŸme sürecinde görev alan tüm arkadaÅŸlara teÅŸekkür ediyorum. Emeklerine saÄŸlık. 1. yıl yüzde 12.64, 2. yıl yüzde 12.38, sosyal yardımlar 1.ve 2. yıl yüzde 16 ile yüzde 30 arasında artış saÄŸlandı. 2 yılda toplamda yüzde 25 zam yaptık. Sosyal yardımlara iliÅŸkin artışlarımızda yüzde 30’ları buldu. Sizlerin huzur ve mutluluÄŸu bizler için çok önemli. Bende sizler gibi bir işçi çocuÄŸuyum. Bu artışları fazlası ile hak ediyorsunuz .Güle güle harcayın.Sizlere ailenizle birlikte uzun yıllar saÄŸlıklı ömür diliyorum. Başınız aÄŸrımasın, burnunuz kanamasın, ayağınız takılmasın. Hayatta ne istiyorsanız sizlerin olsun” dedi.

Bilgilendirme toplantısında Belediye Başkan Yardımcıları Atilla Bulak ve Hüseyin Ağlar ile Belediye İş Sendikası Mali Sekreteri Recep Köksal da hazır bulundu,

(EreÄŸli FM Haber Merkezi )

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo