Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İNTİHAR DEĞİL KALP KRİZİ!

İNTİHAR DEĞİL KALP KRİZİ!

Kardeşi, “ağabeyim kalp krizinden vefat etti” dedi.


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir kişi, hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Müftü Mahallesi Kandilli lojmanları mevkisindeki kendilerine ait dairede bulunan Serkan S. (36), iddiaya göre dün, gündüz saatlerinde eşi ile yaşadığı tartışma sonucu kendisini ikamet ettiği daireye kilitledi, bir süre yalnız kalmak istediğini söyledi.
Uzun süre evden çıkmaması üzerine eşi, çağırdığı çilingir vasıtasıyla kapıyı açıldı. İçeriye giren eşi, Serdar S’nin hareketsiz olarak yattığını gördü. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları inceleme sonucu, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. İddiaya göre, Serkan S’nin yakının da boş ilaç kutusu bulunduğu ileri sürüldü. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olay yerinde incelemede bulunduğu ‘şüpheli ölüm’ ilgili Savcılık soruşturma başlattı.
KARDEŞİ ARADI!
Öte yandan, Ereğli FM muhabirine telefonla ulaşarak bilgisi veren tahlisiz kişinin kardeşi Sedat S, ağabeyinin intihar etmediğini belirterek, “üzgünüz, üzücü bir olay yaşadık. Ağabeyim, söylenildiği üzere intihar etmemiştir. ‘Ölüm raporu’ şuan elimdedir ve raporda ağabeyimin ‘kalp krizi nedeni ile öldüğü’ yazmaktadır” dedi.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün7
şaşkın2
gülücük1
hayran0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo