Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“İNSANLAR BİRBİRİNİ KUCAKLAMALI”

“Ä°NSANLAR BÄ°RBÄ°RÄ°NÄ° KUCAKLAMALI”

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, "Seçimlerin ardından insanlar birbirini kucaklamalı, ülkenin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı var" dedi.

Ergün,  Emekliler DerneÄŸi EreÄŸli Åžubesi’nin Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’ndaki olaÄŸan genel kurulunda yaptığı konuÅŸmada, vatan, millet ve manevi deÄŸerlere sevdalı olduklarını belirtti.

Emeklilerin hakları noktasında kırmızı çizgilerinden asla ödün vermeyeceklerini vurgulayan Ergün, "Ãœlkemizin  bir an evvel insan hayatını olumsuz yönde etkilemeyecek ÅŸekilde toparlamasını temenni ediyoruz. Seçimlerin ardından insanlar birbirini kucaklamalı, ülkenin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliÄŸe ihtiyacı var. Ãœlkemizin zenginleÅŸmeye, çocuklarımızın iÅŸ bulmasına,  Sosyal Güvenlik Kurumunun prim toplamasına ve bacaların tüttürülmesine gereksinimi sürüyor" diye konuÅŸtu.

Ergün, derneklerin aldığı düşük oranlardaki aidatlarla güzel iÅŸler yaptığını, Türkiye’nin her noktasına ulaÅŸarak emeklilerin haklarını koruduklarını kaydetti. 

Resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti’den Zonguldak milletvekili seçilen Faruk ÇaturoÄŸlu da halkın seçimlerde tek başına iktidar görevini hiçbir partiye vermediÄŸini anımsatarak, "Bizim önümüze deÄŸiÅŸik seçenekler koymuÅŸtur. Emeklilerimiz için seçim döneminde partiler çeÅŸitli vaatlerde bulundu. Bunların da AK Parti olarak takipçisi olacağız" ifadesini kullandı.

Mevcut baÅŸkan Ali Ayhan’ın tek aday olduÄŸu genel kurulda, dernek üyelerinin oy kullanma iÅŸlemi sürüyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo