Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ ŞANTİYEYE DÖNDÜ...

EREĞLİ ŞANTİYEYE DÖNDÜ...

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi, su hattı yenileme, Kanalizasyon ve dere ıslah çalışmaları ile ilçeyi ÅŸantiyeye çevirdi. Ä°lçede, YeÅŸiltepe Mevkii’nde baÅŸlayan su hattı yenileme çalışması ile toplamda 10 bin 780 metrelik hat yenilenecek.

Kemer ve Balı mevkiinde başlayan 4 bin metre Kanalizasyon hattı çalışması ise, Bölücek, Dağlar, Göktepe ve diğer mahallerde sürecek ve toplamda 23 bin 150 metre Kanalizasyon hattı döşenecek. Yapılacak çalışmalar kapsamında, Dağlar Mahallesi ile Bölücek-Çimenciler Sokak ilk kez kanalizasyona kavuşacak.

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi ilçe genelinde 23 bin 150 metre kanalizasyon hattı deÄŸiÅŸimi ile terfi ve yaÄŸmur suyu kanal hattı yapımına startı verdi. Su ve Kanalizasyon Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’nün kontrolünde yüklenici firma tarafından baÅŸlatılan çalışmalar, Kemer-Balı mevkiinde baÅŸladı.

Söz konusu bölgede yapılacak 4 bin metrelik hattın yanı sıra, Bölücek- Çimenciler, Göktepe, DaÄŸlar ve Hamzafakıhlı’da toplamda 23 bin 150 metre kanalizasyon hattı döşenecek.

Bugüne kadar kanalizasyon sorunu yaşayan Dağlar Mahallesi ile Bölücek Mahallesi çimenciler sokak, ilk kez kanalizasyona kavuşacak.

 

10 BÄ°N 780 METRELÄ°K HAT YENÄ°LENÄ°YOR.

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi, su hattı yenileme çalışmalarına da hız verdi. YeÅŸiltepe Ä°mam Hatip karşısında 2 bin metrelik alan ve BaÄŸlık Mahallesi AktaÅŸ Sokak Forteksler Mevkii’ndeki 150 metrelik yeni yerleÅŸim yerlerine döşenen su hattının yanı sıra Topçalı, Süleymanlar Mahallesi eski hastane mevkii, Dikili- Kız kapısı, Akarca ve Orhanlar mahallelerinde toplamda 10 bin 780 metrelik su hattı yenilenecek.

 

DERE KANALLARI KAPANIYOR

Pences deresi üzerinde bulunan açık kanalların temizlenerek üzerinin betonlanması ve böylece derenin daha temiz akması yönünde ki çalışmalarını da aralıksız olarak sürdüren ekipler, periyodik çalışmalarını da devam ediyor.

 

DEV PROJEDE KEPEZ’E GELÄ°NDÄ°

Bu arada DSÄ° tarafından sürdürülen ve Kızılcapınar Barajı’ndan EreÄŸli’deki içme suyu ÅŸebekesine su verilmesi için baÅŸlatılan çalışmalarda aralıksız olarak sürüyor.

Süleymanbeyler Arıtma Tesisi’nden çıkarak 70 bin metreküplük su kapasitesi ile EreÄŸli’deki depolara ulaÅŸacak yeni hat için, Subaşı Mevkii’nden baÅŸlayan çalışmalarda Kepez’e gelindi. Kepez DaÄŸevleri Mevkiinde devam eden çalışmalar kapsamında önemli mesafeler alındı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo