13 o C Kdz. Ereğli

BAYRAM HARÇLIKLARINI ÇALDILAR!.

Gündem 7 yıl 10 ay 5 gün 4 saat önce 1635

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ta bir tekstil atölyesine giren hırsızlar, Ramazan Bayramı dolayısıyla çalışanlara dağıtılacak olan 16 bin lira ile 100 bin lira değerindeki ziynet eşyasını çaldı.

Alınan bilgiye göre, Hikmet Kavaz’a ait tekstil atölyesine hırsızlık amaçlı girildiği ihbarı üzerine inceleme başlatan polis ekipleri, Kavaz’ın ofisinde bulunan kasanın açılarak, içerisindeki 16 bin lira ile 100 bin lira değerindeki ziynet eşyasının çalındığını belirledi.

Güvenlik kameralarını incelemek isteyen ekipler, görüntülerin kaydedildiği bilgisayar kasası ile bazı kameraların kablolarının kesildiğini tespit etti.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Atölye sahibi Kavaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, işçilere bayram harçlığı dağıtmak amacıyla biriktirdiği paranın çalınmasından dolayı üzüntü duyduğunu söyledi.

Eşinin yaklaşık 100 bin lira değerindeki ziynet eşyasının da çalındığını anlatan iş yeri sahibi, "Olayı duyar duymaz atölyeye geldik. Profesyonelce hırsızlık olayı gerçekleşmiş. Benim daha önce evime iki kez hırsız girmişti. O nedenle eşimin ziynet eşyalarını burada saklıyorduk. Biraz da paramız vardı. Kasadaki parayı da Ramazan Bayramı dolayısıyla çalışanlara dağıtacaktık. O para da gitti. Beni, giden ziynet eşyasından ziyade işçilerimizin harçlıklarının çalınması daha çok üzdü." dedi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 10 saat 15 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 1 saat 27 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 8 saat 28 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 5 saat 32 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 5 saat 6 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
7 gün 2 saat 45 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 23 saat 21 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 9 saat 49 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 3 saat 56 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 7 saat 22 dakika önce KAZA ; 2 YARALI