Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İMZALAR ATILDI

İMZALAR ATILDI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın Gülüç beldesi ile Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Tüm Yerel Hizmet-Sen arasında sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandığı bildirildi.
Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklama, aynen şöyle:
“Belediyede çalışan memurlarımızın ekonomik koşullarının iyileştirilmesi amacıyla sözleşmeyi, Belediye Başkanımız Gökhan Demirtaş ile Tüm Yerel Hizmet-Sen Zonguldak Şube Başkanı Erol Selci imzaladı.
Gülüç Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen törende konuşan Belediye Başkanımız Gökhan Demirtaş, imzalanan sözleşmeye belediye memurlarının maaşlarına en üst tavandan zam verildiğini söyledi.
Sosyal denge tazminatının hayırlı olmasını dileyen Başkanımız Gökhan Demirtaş, ‘çalışma yaşamı çalışma barışıyla beraber olursa anlamlı. Eğer bir yerde çalışma barışı yoksa huzurda olmaz. Bugün sözleşmemizi de tavan ücretten yapıyoruz. Çalışanlarımız maaşlarının üzerine en yüksek tavandan denge tazminatı alacak’ ifadelerini kullandı.
Tüm Yerel Hizmet-Sen Zonguldak Şube Başkanı Erol Selci’ de Başkan Başkanımız Gökhan Demirtaş’a teşekkür ederek, sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo