13 o C Kdz. Ereğli

İmam Hatip Mezunları Buluştu

Gündem 7 yıl 9 ay 23 gün 14 saat 56 dakika önce 1125

Haberi Paylaşın

Ereğli İmam Hatip lisesinin 40. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İmam Hatip Lisesi mezunları derneği tarafından okul bahçesinde tören düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen ve Mehtaran takımının katılımı ile gerçekleştirilen programa AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Kdz. Ereğli İmam Hatip Lisesi’nin ilk mezunlarından Sakarya Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Öner Özdemir, Anayasa Mahkemesi 13. Daire Üyesi ile Yüksek Seçim Kurulu Üyesi Zeki Yiğit’in yanı sıra İmam Hatip Lisesi’nde görev yapan müdürler, öğretmenler ve mezunlar katıldı.

2015-2016 eğitim öğretim yılında ilk üç dereceye giren Anadolu İmam Hatip ve Kdz. Ereğli İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile okulun yapımı sırasında ve sonrasında bağışta bulunan hayırseverlere plaket ve hediyeleri Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş tarafından verildi.Yapılan konuşmaların ardından program sona ererken, katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 19 saat 58 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 11 saat 10 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 18 saat 11 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 15 saat 15 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 14 saat 49 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 9 saat 4 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 19 saat 32 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 13 saat 39 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
14 saat 38 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 17 saat 5 dakika önce KAZA ; 2 YARALI