Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İLK ZİYARET SENDİKAYA !.

İLK ZİYARET SENDİKAYA !.

Genel Başkan Yardımcısı Sendikayı ziyaret etti.


Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi’ne ziyarette bulundu.

Erdal Sendika şube binası önünde Şube Başkanı Yakup Yılmaz, şube yönetimi ve kalabalık işçi tarafından sloganlarla karşılandı.

Binaya girişinde önce Sendika Lokaline uğrayan ve buradaki işçilerle kısa sohbette bulunan Erdal, Başkanlık makamında yönetim ile görüştü.

Erdal, burada yaptığı açıklamada, Karadeniz Ereğli’yi ve bölgede yetkili oldukları Ereğli Demir ve çelik Fabrikaları’nı (Erdemir) ERSEM’i, Tat Metal’i ve Çaycuma’daki Gersan AŞ’yi tanıdığını belirterek, şöyle dedi:

“Bu bir bayrak yarışıdır. Göreve gelen her arkadaşımız, üyelerimizin hak ve menfaatlerini en üst seviyede korumak için çaba gösteriyorlar. Bu vesileyle önceki görevde bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu ziyaretimde, görevde bulunan arkadaşlarımızla, gruplar halinde üyelerimizle istişarelerde bulunacağız.”

5 gün ilçede kalacak olan Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal, bu süre içinde başta Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral olmak üzere bazı ziyaretlerde bulunacağını sözlerine ekledi.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Kenan ok

12 Nisan 2021 - 13:48

Halil bey gundeminizde 25 yas üstü oypalilar olacakmı ?

Yorum Yazın

Canlı Radyo