Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DEN 4 ACI HABER !.

EREÄžLÄ°'DEN 4 ACI HABER !.

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz


ÇaylıoÄŸlu Düzpelitköyü eÅŸrafından; Sinan, Muharrem ve Muhittin ÇubukçuoÄŸlu’nun babaları; Ä°brahim OÄŸlu Eyüp ÇUBUKÇUOÄžLU vefat etmiÅŸtir.

 

Uzunmehmet Mahallesi Okkalı Sokak sakinlerinden; Gümüşhaneliler DerneÄŸi Önceki Dernek BaÅŸkanı  Lokman Öztürk  , Hüseyin Öztürk, Esengül Öztürk ve AyÅŸegül Öztürk’ün anneleri; Temel Öztürk’ün eÅŸi Seher ÖZTÃœRK  vefat etmiÅŸtir.

 

ÇaylıoÄŸlu Alacabük Köyü sakinlerinden; YaÅŸariye Yıldırım’ın EÅŸi; Åženol Recep Ve Tuncay Yıldırım’ın Babaları; Hasan Hüseyin Ve Nevzat Yıldırım’ın KardeÅŸleri; ÅžendoÄŸan Yıldırım’ın Amcası Celal YILDIRIM Vefat EtmiÅŸtir.

 

Kandilli esnaflarından Merhum Mehmet Kömürcü Ve Merhume Kübra Kömürcü’nün OÄŸulları; Mustafa ,Mehmet Ve Ä°brahim Kömürcü’nün AÄŸabeyleri; Fatma Kömürcü’nün EÅŸi; Murat Kömürcü’nün Babası; Betül Kömürcü’nün Kayınpederi; Ä°zel Ve Beliz Kömürcü’nün Dedeleri; Feriha Ä°bÅŸiroÄŸlu,Sinan Ve Salih Kömürcü; Mümtaz Atay,Hava  Kocatürk, Merhume Halime Aldemir Ve Merhume Zehra Ersarı’nın YeÄŸenleri; Belediye Ã§alışanlarından Tarık Ãœnlü’nüDünürü Ä°dris KÖMÃœRCÃœ vefat etmiÅŸtir.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo