Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İLK YIL HEYECANI

Ä°LK YIL HEYECANI

Karadeniz Ereğli’de Özel Karadeniz Ereğli Neşe Erberk Anaokulu`nca yıl sonu gösterisi gerçekleştirildi.


Anaokulu Kurucusu Dilara Bozkuş Uzun, Eski Bağlık Restaurantta gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada, anaokulunun açılışından bugüne kadar gerek çocuklar gerekse velilerin katılımı ile birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi.
Çocuklara özgüven kazandırmak, birlikte hareket etmelerini ve gelecekte performans kaygısını yönetebilme kazanımlarını sağlamak istediklerini belirten Uzun, şöyle dedi:
"Sizin sevgiyle büyüttüğünüz çocuklarımızın sevgilerini tamamlamaya ve yine çocuklarımızı hayata hazırlayacak eÄŸitimin temelini vermeye gayret ediyoruz. Çocuklarımızı en iyi ÅŸekilde yetiÅŸtirmek ve geleceÄŸimizi iyi eÄŸitilen çocuklarımıza emanet edecek olmak bizlere gurur veriyor. Sevgili çocuklarım, sizler milletin en deÄŸerli varlığı, barışın ve sevginin temsilcisi, aydınlık yarınlarımızın güvencesisiniz. Sizleri çok seviyor, sizlere inanıyor ve güveniyoruz.”
Dilara Bozkuş, kendisinden desteklerini esirgemeyen aile fertlerine de teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. Etkinlik anaokulu öğrencilerinin renkli görüntüleri velilerin de coşkusu ile sona erdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo