Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İLK SINAVLAR BAŞLADI !.

İLK SINAVLAR BAŞLADI !.

Erdemir`e çalışan sayısından daha çok başvuru yapıldı.


Erdemir’in yeni işe alımlar için 16 Nisan tarihine kadar sürecek olan başvuru sürecinde aday sayısı 6 bini geçti. Belirlenen kriterlere uyan kişiler iki sınav ve mülakat komitesi ile yapılacak görüşmelere katılacak, ardından başarı sağlayan adaylar arasından, Erdemir ihtiyacı doğrultusunda işe alım gerçekleştirecek.

 İŞTE AÇIKLAMA 

Erdemir, hali hazırda çeşitli işletme ünitelerinde saat ücretli statüde görev yapmak üzere işe alım prosedürlerine devam ediyor. İhtiyaç doğrultusunda, meslek liseleri ve meslek yüksek okullarının metalürji, makine, metal, elektrik, elektronik, endüstriyel otomasyon, döküm, metalürji, kontrol ve otomasyon bölümlerinden mezun, 18-25 yaşları arasında, tercihen askerliğini yapmış, genel yetenek ve teknik bilgi sınavlarında başarılı olan adaylar arasından farklı birim yetkilileri tarafından kurulan mülakat komitesi ile işe alım süreci devam edecek. Başvuruların 16 Nisan tarihine kadar devam edeceği süreçte, şu ana kadar başvuru sayısı 6 bini geçti. Kriterlere uygun kişiler için ilk aşama sınavları 5 Nisan itibariyle başladı.

 Ereğli halkının yanında

OYAK’ın Maden Metalürji şirketlerinden Erdemir, pandemiyle birlikte yaşanan zor koşullarda dahi istihdam yaratmaya; tarihsel bir bağlılık duyduğu Ereğli’ye katkı sunmaya devam ediyor.  Erdemir, bugün 170 binin üzerinde nüfusu olan Ereğli'de, çalışanları, onların eş ve çocukları ile birlikte yaklaşık 30 bin kişilik büyük bir aile olarak güçlü büyümesini sürdürüyor. 1965’te faaliyetlerine başlamasıyla birlikte Ereğli’nin modern bir sanayi kenti olma yolculuğuna yön veriyor.

 Çalışanların ihtiyaçlarına önem veriyor

Erdemir, OYAK’ın Maden Metalürji şirketlerinde yürütülen insan kaynakları stratejisinin bir parçası olarak; bilgi üreten, çözüm odaklı, gelişime açık, ekip çalışmasına yatkın nitelikli insan gücünü artırmaya ve elde tutmaya yönelik uygulamalar hayata geçiriyor. Çalışanlarının ve ailelerinin sosyal gereksinimlerine büyük önem veren Erdemir, lojmanlar, misafirhane, yemekhaneler, restoranlar, kültür merkezi, açık ve kapalı spor tesisleri ve kreş gibi sosyal tesisleriyle çalışanlarının ihtiyaçlarına cevap veriyor.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
şaşkın2
hayran1
kızgın1
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sonalp hamza

06 Nisan 2021 - 14:50

Böyle bir girişimden ötürü erdemiri tebrik ediyorum ....Ereğli halkı adına teşekkür ediyorum...siyasi abiler hiç sesiniz çıkmıyor....çünkü zaten bu ayıp sizin yüzünüzden idi tebrikler erdemir

Ali veli

06 Nisan 2021 - 01:20

Yazık degıl mı oypalılara ve müteahhitlere cok yanlıs yaptınız. İlk kendı alt calısanınızı kadroya sokmanız gereklıydı. Hakkını savunsan işten cıkıs verılır dıye herkes susuyor, cok yazık cok

Kenan ali

05 Nisan 2021 - 22:48

Torpilliler is basi yapiyor yazsa daha iyi olurdu fabrikanin tozunu topragini bilmeyenler is basi yapiyor oypalilar kan agliyor bu vebal tüm ereglinindir..

Yorum Yazın

Canlı Radyo