Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İLK CİDDİ SINAVA ÇIKTILAR… GÜLEN TARAF OLDULAR…

İLK CİDDİ SINAVA ÇIKTILAR… GÜLEN TARAF OLDULAR…

...Spor....


Karadeniz EreÄŸli’nin Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden takımı EreÄŸli Belediyespor, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçına çıktı. Aynı zaman da 10. Gruptaki rakibi Düzce temsilcisi Çilimli Belediyespor ile karşılaÅŸan “EreÄŸli”, rakibini 3 golle maÄŸlup etti.
Bugün (19 AÄŸustos) Åžehit Vefa Karakurdu Stadın’da oynan maç saat 17:00 baÅŸladı. EreÄŸli Belediyespor, rakibini Volkan UluÄŸ, M. Emin Bakan ve YaÅŸar’ın golleri ile 3-0 maÄŸlup etti.
Maç sonrası bayram iznine çıkan oyuncular Bayramın 3. günü sabahı yeniden toplanarak 15 günlük kamp için Bolu ya gidecek.
ŞİMDİ GÖZYLER KUPA MAÇINDA
Öte yandan, 2018-2019 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Tur Maçına çıkacak olan Karadeniz EreÄŸli Belediyespor’da parola mutlak galibiyet. 
EreÄŸli ekibi, rakibi 1074 Çankırıspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları maç öncesi aldığı 3-0’lık galibiyetle moral buldu. Yeni sezona ÅŸampiyonluk hedefi ile giren takım, 1074 Çankırıspor ile oynayacağı kupa maçını bekliyor.
28 AÄŸustos Salı günü Karadeniz EreÄŸli’de oynanacak kupa maçının A Spor kanalından canlı verilebileceÄŸi öğrenildi. Åžehit Vefa Karakurdu Stadın’da saat 16.30’da oynanacak maçın, büyük olasılıkla ASpor’dan canlı izlenebileceÄŸi kaydedildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo