Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İLK 10’ DA 3 UTKU’LU

Ä°LK 10’ DA 3 UTKU’LU

Kdz. EreÄŸli Ä°lçesi Özel Utku Koleji Okul Müdür Vekili Varol Hızal, Milli EÄŸitim Bakanlığı tarafından açıklanan TEOG sınav sonuçlarına göre, Özel Utku Kolejinden 2014-2015 EÄŸitim-Öğretim yılında mezun olan öğrencilerin %54’ü’nün ilçede ilk 200’e girme baÅŸarısı gösterdiÄŸini dile getirdi.

Kdz. EreÄŸli Ä°lçesi Özel Utku Koleji Okul Müdür Vekili Varol Hızal, Milli EÄŸitim Bakanlığı tarafından açıklanan TEOG sınav sonuçlarına göre, Özel Utku Kolejinden 2014-2015 EÄŸitim-Öğretim yılında mezun olan öğrencilerin %54’ü’nün ilçede ilk 200’e girme baÅŸarısı gösterdiÄŸini dile getirdi.

Hızal, Utku Koleji olarak hedeflerinin her zaman büyük olduÄŸunu ve baÅŸarı odaklı çalışmayı bir kurum felsefesi haline getirdiklerini belirterek; ”Okulumuz bu yılda il ve ilçe de baÅŸarıları ile EreÄŸli’nin gururu olmaya devam ediyor. Öğrencilerimizin elde ettikleri 2015 TEOG YEP puanları yine hepimizi mutlu etti” dedi.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında 48 öğrencinin Utku Koleji Özel Ortaokulunu bitirerek mezun olduğunu ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan TEOG sınav sonuçlarına göre büyük başarı gösterdiğini dile getiren Hızal şunları söyledi:

“Öğrenci merkezli, baÅŸarı odaklı ve disiplinli çalışma çalışmanın sonucu %’lik dilimlerden elde ettiÄŸimiz tahmini verilere göre mezunlarımızın%54’ü ilçemizde ilk 200’e girme baÅŸarısı gösterdi.BildiÄŸiniz gibi bakanlığımız TEOG da ilçe, il ve ülke sıralaması yapmıyor. Sadece öğrencilerin %’lik dilimlerini açıklıyor.

 

Ä°LK 10’ DA 3 UTKU’LU

Utku Koleji EÄŸitim Kurumlarının Ortaokul Bölümü 2014-2015 mezunlarından; Kıvanç DoÄŸanay ve Gaye Yüce 498,8491 Yep puanı ile, aynı puanla ilçe 1. ve 2. Olma baÅŸarısı gösterdiler. Ãœlke genelinde ise 0.03’lük dilime giren öğrenciler gurur kaynağı oldular.Yine Berkant Yağız isimi öğrencimiz; ; 496.3425 Yep puanı ile hesaplarımıza göre Kdz EreÄŸli’de ilk 10’a girme baÅŸarısı gösterdi.Mezunlarımızın %19’u - 9 öğrencimiz 491 ve üzeri %46’sı -22 öğrencimiz 470 ve üzeri puan alarak ilçemizin gurur kaynağı oldular.

 

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BAŞARI BURSU VEREREK DESTEK OLUYORUZ

Utku Koleji EÄŸitim Kurumları bünyesinde yeni açılan Özel Utku Anadolu Lisesi hedeflerimizin ötesinde ilgi görüyor. 9-10-11 ve 12. Sınıflarımıza öğrenci kabul ediyoruz. 9. Sınıflarımızda eÄŸitim öğretim görmek isteyen, hem Utku Koleji Özel Ortaokulundan mezun öğrencilerimize, hem de ilçemizde bulunan diÄŸer özel ve resmi okulların ortaokullarını bitiren baÅŸarılı öğrencilere burs imkânı sunmaya devam ediyoruz.

Utku Koleji Özel Ortaokulu mezunlarına %100’lere varan deÄŸiÅŸik oranlarda burs ve indirim imkânı saÄŸlayarak Utku’lu olma avantajını saÄŸlıyoruz.

Yine ilçemizde bulunan diÄŸer ortaokullarının mezunlarına da %100’lere varan deÄŸiÅŸik oranlarda burs vererek baÅŸarılı öğrencileri ödüllendiriyoruz.

 

DEVLET DESTEĞİ Ä°MKÂNI

201-2015 EÄŸitim – Öğretim yılında ilçemizin özel okulları arasında velilerine tek Devlet DesteÄŸi imkânı sunan Utku Koleji olarak 2015 – 2016 eÄŸitim öğretim yılı için de velilerimizin bu imkândan yararlanılmasını saÄŸlayacağız. Bakanlığımızın yaptığı açıklamaya göre AÄŸustos ayında baÅŸlayacak olan müracaatlar bu yıl okulumuzdan da yapılabilecektir. Velilerimizin çocuklarını resmi okullara nakil almalarına gerek kalmamıştır.

 

SÜREKLİ BAŞARININ ALTINDAKİ SIR EKİP ÇALIŞMASI

Bu baÅŸarı da Utku Koleji Ailesini oluÅŸturan her bir bireyin yoÄŸun çalışması var. Hiç birini birbirinden ayırt etmek mümkün deÄŸil. BaÅŸta eÄŸitim öğretim adına hiçbir isteÄŸimizi ötelemeyen ve istediÄŸimiz tüm imkânları bize sunan Yönetim kurulumuz, bizlere hizmet veren özveri ile çalışan tüm yardımcı personel, halkla iliÅŸkiler birimimiz, memurlarımız, PDR servisimiz, öğretmenlerimiz ve tüm tedarikçilerimiz olmak üzere herkesi sayabilirim. Ayrıca bizden desteklerini esirgemeyen tüm velilerimiz. Hep birlikte olmak, birlik olmak ve çalışmaları disiplin içinde uygulamak diyebilirim. BaÅŸarının saÄŸlanmasında emeÄŸi olan tüm Utku ailesine teÅŸekkür ediyorum.

 

BU EREĞLİ İÇİN BİR KAZANÇTIR

Öte yandan, TEOG sınavına giren öğrencilerin Lise’ye kayıt yaptırdığını dile getiren Hızal, kayıtlarımız süratli bir ÅŸekilde devam ediyor. Biz bu sene yeni açılan bir lise olmamıza raÄŸmen 9.-10.-11. 12. Sınıflara öğrenci kayıt ediyoruz. Kayıtlarımızda ÅŸuanda dolma noktasına gelmiÅŸ durumda, bu da tabi ki bizi mutlu ediyor. Bu EreÄŸli için bir kazançtır, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ä°LK 10’ DA 3 UTKU’LU

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo