Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİSİZ HÜKÜMET KURULMASI İMKANSIZ

AK PARTÄ°SÄ°Z HÃœKÃœMET KURULMASI Ä°MKANSIZ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, AK Parti’nin ülkenin omurgası, çimentosu ve temel yapı taşı olduÄŸu belirterek, “Son genel seçimler seçmen iradesiyle bunu bir kez daha ortaya koymuÅŸtur. GidiÅŸata baktığımızda AK Parti ’siz Türkiye’de bir hükümet kurulması neredeyse imkansızdır” dedi.

7 Haziran seçimleri sonrasında başlattığı teşekkür turlarına dün Çaycuma İlçesi ve köylerinde devam eden Çaturoğlu bir güne 14 program ve ziyaret sığdırdı.

 

Ä°LK DURAÄžI PARTÄ° TEÅžKÄ°LATI OLDU

ÇaturoÄŸlu’nun Çaycuma’daki ilk durağı AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanlığı oldu. ÇaturoÄŸlu buradan sırasıyla Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli’yi, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı Rıfat Sarsık’ı, Ä°lçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça’yı, Çaycuma Devlet Hastanesi BaÅŸhekim Uz. Dr. Gökhan KertiÅŸ’i, Ziraat Odası BaÅŸkanı  Rıza Çapkın ile bir çok dernek ve odayı ziyaret ettikten sonra, Çaycuma Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanlığının düzenlediÄŸi iftar yemeÄŸine katıldı, ardından Çaycuma’ya baÄŸlı Hacıoasmanlar, YeÅŸilyurt, Madenciler ve Camili Köyü ziyaret ederek vatandaÅŸlarla bir araya geldi.

Gittiği her programda halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Çaturoğlu, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda da bulundu.

 

YOÄžUN KALABALIK KARÅžILADI

Çaycuma Ä°lçe teÅŸkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya gelen ÇaturoÄŸlu’nu  AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanlığı önünde, NebioÄŸlu Belediye BaÅŸkanı Ertan EydoÄŸan, Filyos Belediye BaÅŸkanı Ömer Ãœnal, Çaycuma eski Belediye BaÅŸkanı Mithat GülÅŸen, Saltukova eski Belediye BaÅŸkanı Adil Düzlü,  Ä°lçe BaÅŸkanı Ahmet ÇolakoÄŸlu, Ä°l Yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık bir partili grubu karşıladı.

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu yaptı.

 

ÇOLAKOÄžLU, “ÇALIÅžMALARIMIZI SÃœRDÃœRECEĞİZ”

7 Haziran’da Türkiye’de birinci partinin AK Parti çıktığını ifade eden ÇolakoÄŸlu özetle şöyle dedi:

 “AK Parti kurulduÄŸu günden bu yana bu ÅŸekilde bir geleneÄŸi devam ettirerek Zonguldak Milletvekilimiz Hüseyin Özbakır ve Faruk ÇaturoÄŸlu ile birlikte gezilerimize devam edeceÄŸiz. Seçim sonrasında Sayın vekilimiz ÇaturoÄŸlu ziyaretlerini sürdürüyor. Yakın zamanda geçirdiÄŸimiz genel seçimlerde aralıksız çalışmalarımızı sürdürdük. Bu ziyaretlerimiz doÄŸrultunda belde ve köylerde vatandaÅŸlarımızın istek ve ÅŸikâyetlerine kulak verip gereÄŸinin yapılması konusunda çalışmalarımızı sürdüreceÄŸiz.”

ÇaturoÄŸlu’da kendisine gösterilen ilgiye teÅŸekkür ederek, partilere verdikleri destekten ötürü teÅŸekkür etti.

KAYMAKAM KEÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

Parti teşkilatından kalabalık bir grup ile birlikte Hükümet Konağına geçen Çaturoğlu burada Kaymakam Serkan Keçeli ile görüştü.

Kaymakam Keçeli, İktidarı ile muhalefeti ile Bölge Milletvekillerinin Çaycuma ve Vadiye gerekli ilgiliyi göstereceklerine inandıklarını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ÇaturoÄŸlu ise yaptığı konuÅŸmada, Zonguldak’ta yüklerinin çok ağır olduÄŸunu kaydederek,  milletvekili sayısının ikiye düşmesi nedeniyle yüklerinin daha da arttığına iÅŸaret etti.

Sadece bir bölgenin deÄŸil Zonguldak’ın vekili olacağının altını çizen ÇaturoÄŸlu ve ilçede devam eden ve yapılaması planlanan proje ve çalışmalar için Kaymakam Keçeli’de dosya talep etti. 

SARSIK ZÄ°YARETTE MANDA YOÄžURDU HEDÄ°YE ETTÄ°.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı Rıfat Sarsık’ı da ziyaret programına dahil eden ÇaturoÄŸlu burada ise Sarsık’ın “Filyos Limanı bir an önce yapılsın. Ondan sonra gerisi gelecektir” sözleri sonrasında şöyle dedi:

Zonguldak’ta hangi oda ve kurumun bir dosyası ve projesi varsa Ankara’da takip etmek boynumuzun borcu olsun. Mecliste birde komisyona girersem elimden gelenin fazlasını yapmak isterim. Ben Çaycuma’nın Filyos Limanı ve ÇATEÅž konusunda taleplerini biliyorum. Zonguldak’ında tüm sorunlarını biliyorum, bu sorunların üzerine gideceÄŸiz”  ifadelerini kullandı.

KonuÅŸmalar sonrasında TSO BaÅŸkanı Sarsık, ÇaturoÄŸlu’na Çaycuma yöresine ait Manda yoÄŸurdu hediye etti.

 

BAKANLIK İLE GÖRÜŞÜLECEK

Gün boyu Çaycuma ziyaretlerinde hız kesmeyen Çaturoğlu, Çaycuma İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça ile de makamında görüşerek, karşılıklı görüş alış-verişinde bulundu.

Emniyet Müdürü Paça’nın Emniyet binası ile ilgili SaÄŸlık Bakanlığı ile yazışmaların devam ettiÄŸini hatırlatması üzerine ÇaturoÄŸlu, Eski SaÄŸlık ocağının tahsisi konusunda saÄŸlık bakanlığı ile görüşeceÄŸini yineledi.

 

HASTANENÄ°N EK BÄ°NASI Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ° TALEP Ä°LETÄ°LDÄ°

Çaycuma Devlet Hastanesi BaÅŸhekimi Uz. Dr. Gökhan KertiÅŸ’i de makamında ziyaret eden ÇaturoÄŸlu burada da ek bina ve diÄŸer sorunlarla ilgili talepleri aldı.

 

İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

ÇaturoÄŸlu Çaycuma’daki son kurum ziyaretini Ziraat Odası BaÅŸkanı Rıza Çapkın’a yaptıktan sonra ardından partililer ile birlikte Muhtarlar DerneÄŸi tarafından Çaycuma Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeÄŸine katıldı.

 

AK PARTÄ°’SÄ°Z HÃœKÃœMET KURULMASI Ä°MKANSIZ

Ä°ftar sonrasında beraberindeki partililer ile birlikte Hacıoasmanlar, YeÅŸilyurt, Madenciler ve Camili Köyü’ne geçen ÇaturoÄŸlu burada sevgi seli ile karşılaÅŸtı.

Teravi namazını da Camili Köyde bulunan ahÅŸap tarihi Cami’de kılan ÇaturoÄŸlu köylerde bir araya geldiÄŸi vatandaÅŸlara hitaben yaptığı konuÅŸmada ise ÅŸunları söyledi: 

“Ziyaretlerimiz doÄŸrultunda belde ve köylerde vatandaÅŸlarımızın istek ve ÅŸikayetlerine kulak verip, gereÄŸinin yapılması konusunda çalışmalarımızı sürdüreceÄŸiz. Malumunuz seçimlerden birinci parti olarak çıktık. Gönlümüz arzu ederdi ki tek başına iktidar olalım. Nitekim, seçmen iradesi sandıkta tecelli eder. AK Parti’nin ülkenin omurgası, çimentosu ve temel yapı taşı olduÄŸu bir kez daha ortaya çıktı. Son genel seçimler seçmen iradesiyle bunu bir kez daha ortaya koymuÅŸtur. GidiÅŸata baktığımızda AK Parti ’siz Türkiye’de bir hükümet kurulması neredeyse imkansızdır. Sizlerde partimize her zaman destek çıkıyorsunuz, bundan sonrada çıkmaya devam edin”

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo