Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İL BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU!.

İL BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU!.

Ereğli’de, Okul Sporları Bisiklet Küçükler-Yıldızlar-Gençler İl Birinciliği Yarışması düzenlendi. 


11, 12 ve 13 Haziran’da Konya’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde eden okullar, bugün koşulan yarışla belli oldu. 
Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonuyla düzenlenen yarışmaya kız ve erkek olmak üzere genç, yıldız ve küçükler kategorilerinde toplam 68 sporcu katıldı. 
Devrim Bulvarı Atatürk Anıt’ı mevkisinde startı verilen yarışmada, sporcular, Kandilli Beldesi gidiş ve dönüş olmak üzeri yaklaşık 24 kilometre pedal çevirdi.

KONYA’YA GİDECEK OKULLAR BELLİ OLDU 
Yarışma sonrası derece elde eden öğrencilere törenle kupa ve madalyaları verildi. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, törende yaptığı konuşmada, dereye giren ve giremeyen sporcuların tamamını tebrik ederek, “Bu gençleri kutluyorum. Başarılarını devam etmesini diliyorum. Bu gençlerin güzel sonuçlar almasında emeği geçen antrenör arkadaşları da kutluyorum” dedi. 
Madenoğlu, madalyalarını verdiği sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

İŞTE, DERECE ALAN OKULLAR 

Açıklanan yarışma neticesine göre; ’takımlar’ kategorisi genç erkeklerde 1’inci Merkez Anadolu Lisesi, 2’nci Ereğli Anadolu Lisesi oldu. 
Genç Kızlarda 1’inci yarışmaya katılan ’tek’ okul Ereğli Anadolu Lisesi oldu. Yıldız Erkeklerde 1’inci Cumhuriyet Orta Okulu, 2’inci ise Turgut Reis Orta Okulu oldu. 
Ayrıca Turgut Reis Orta Okulu, Yıldız Kızlar, Küçük Erkek ve Küçük Kızlar’da da 1’inci oldu. 
Yarışmada birinci olan okulların öğrencileri, Konya’ya gitmeye hak kazandı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo