Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MÜŞTERİSİNİ ÖLDÜRDÜ!.

MÜŞTERİSİNİ ÖLDÜRDÜ!.

 Zonguldak’ta, bir büfeden içki satışı yapılmaması nedeniyle çıktığı öne sürülen silahlı kavgada müşterisini öldürdüğü iddia edilen iÅŸ yeri sahibine 25 yıl, diÄŸer iki sanığa ise birer yıl hapis cezası istendi.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruÅŸmaya ErtaÅŸ Demirdöğer’i tabancayla öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık Atakan Kurt ile tutuksuz sanıklardan Hüsnü Çakıcı ile taraf avukatları katıldı.

Cumhuriyet savcısı mütalaasında, Kurt’un, "olası kasıtla kasten adam öldürme" suçundan 25 yıl, olaya karıştığı ileri sürülen Emrah ve aÄŸabeyi Hüsnü Çakıcı’nın ise birer yıl hapisle cezalandırılmalarını talep etti.

Sanık Kurt savunmasında, tabancasıyla ateÅŸ ederken vurma kastının olmadığını öne sürerek, "EÄŸer elimdeki silahı almak için bana müdahale edilmeseydi, o akÅŸam orada kimse zarar görmeyecekti. YaÅŸamını yitiren ErtaÅŸ Demirdöğer, olay yerinde bana saldıran kiÅŸilerden biri deÄŸildir. Ben kendisini olaydan sonra aracın arkasında yerde yatar vaziyette gördüm." diye konuÅŸtu. 

Mahkeme heyeti, 27 Mayıs’ta olay yerinde keÅŸif yapılmasına ve sanığın tutukluluk haline karar vererek duruÅŸmayı 30 Haziran’a erteledi. 

- Olay

Asma Mahallesi Avni Cinel Caddesi’nde 8 Nisan 2015’te, ErtaÅŸ Demirdöğer, Hüsnü Çakıcı ve kardeÅŸi Emrah Çakıcı, sabah saatlerinde bir büfeye giderek içki almak isteyince iÅŸ yeri sahibi Atakan Kurt ve çalışanı Ferhat N. tartışmıştı. Kavgaya dönüşen olayda Kurt’un ruhsatsız tabancayla ateÅŸ açmasının ardından otomobille kaçan 3 kiÅŸi, MithatpaÅŸa Mahallesi Ä°kinci Makas mevkisinde trafik kazasına karışmıştı.

Demirdöğer, 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından Hüsnü ve kardeşi Emrah Çakıcı ile iş yeri sahibi Kurt ve çalışanı Ferhat N. gözaltına alınmıştı. Kurt, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo