Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI!...

BELEDÄ°YE MECLÄ°SÄ° TOPLANDI!...

Kdz. EreÄŸli Belediyesinin meclis üyelerinden Avukat Nazım ErdoÄŸan’ın tutuklanması nedeniyle boÅŸalan meclis üyeliÄŸine getirilen Hacı Mahmut Kırkpınar’a Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal rozet taktı.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nin Ekim 2016 toplantısında Kent Meydanına cami yapılacağı Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal  tarafından açıklandı.

KENT RUHU PROJESÄ°

Belediye meclisi toplantısı  Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda saat 10.00’da baÅŸladı. Toplantının açış konuÅŸmasını yapan Hüseyin Uysal, yarattıkları Kent Ruhu projesinin büyük heyecan yarattığını, Göztepe, ÇeÅŸtepe ve Kaletepe’nin halka açılması için çalışmaların yürütüldüğünü, ilçenin müzeler ÅŸehri olabileceÄŸini ve bunun için; deniz, hamam, sanayi müzesi çalışmalarına kaydederken  madenciliÄŸi de vurguladı ve maÄŸaraların da ibadet turizmine saÄŸlayacağı katkılardan söz eti.

KAMPÃœS

Bülent Ecevit Ãœniversitesi’ne devir edilen eski Devlet hastanesi binaları ve arazisinden çalışmaların baÅŸlayabilmesi için Anıtlar Kurulu’ndan yazı beklendiÄŸini, bu konuda görüştüğü (dün) BEÃœ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ile yaptığı telefon görüşmesinde iznin alındığını öğrendiÄŸini belirten Hüseyin Uysal, binaların tümünün yıkılacağı ve alanın coÄŸrafi konumu gereÄŸince en çok üç  katlı kampüs binalarının inÅŸasına baÅŸlanacağını belirtti.

ALMANYA

Uysal, Zonguldaklıların Almanya’da kurduÄŸu derneÄŸin davetlisi olarak yurt dışına gittiÄŸini ve burada çok yakın ilgi gördüğünü, bu ziyarette 15 Temmuz darbe giriÅŸimi konusunda konuÅŸmalar yaptığını da söyledi.

KENT MEYDANINA CAMÄ°

Zonguldak Valisi Ali Kaban ve Ä°stanbul’dan gelen misafirlerle altı iki katkı otopark olan 15 dönümlük alana sahip  kent meydanında  projesinde cami yapımı konusunda atılan adım gereÄŸi temelinin en kısa sürede atılacağını ifade eden Uysal, kentin ulaşım sorununu kısa ve orta vadeli çözmek için planlama yaptıklarını da açıkladı.

2017 DE TEMEL ATILIYOR

Yüzme havuzunun temelinin 2017 de atılacağını ve  tarihi çarşımız ile ilgili de esnaf kardeÅŸleriyle toplantı yapacağına dikkat çeken Uysal, akıllı kavÅŸak uygulamasına sürücülerin önem vermemesi üzerine farklı önlemler alınacağını anlattı.

 

KIRKPINAR’A Ä°KÄ° UNVAN BÄ°RDEN

AKP’li Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nin meclis üyelerinden olan Av. Nazım ErdoÄŸan’ın  FETÖ soruÅŸturması kapsamında tutuklanması üzerine, aynı  partinin meclis sıralamasındaki 1 yedek Hacı Mahmut Kırkpınar’ın bu göreve getirildiÄŸini ve ilk toplantıya da katıldığını söyleyen Hüseyin Uysal, Kırkpınar’ı  baÅŸkanlık divanına davet ederek kendi elleriyle rozetini taktı. Nazım ErdoÄŸan’dan boÅŸalan Meclis BaÅŸkan vekilliÄŸi seçimlerinde de AKP Kırkpınar’ı, CHP ise Fehmi Karaarslan’ı aday gösterdi. Seçim sonuçlarında Kırkpınar 17, Karaarslan 13 oy aldı. 1 oy da aday olmadığı halde Eyüp Karaarslan’a çıktı. Yine ErdoÄŸan’ın üyeliÄŸinin düştüğü Hukuk Ä°ÅŸlerine de Kırkpınar aday gösterildi. CHP’nin aday göstermediÄŸi bu seçimler açık oylama ile tamamlandı ve Kırkpınar katıldığı ilk meclis toplantısında hem meclis baÅŸkan vekili, hem de hukuk iÅŸleri komisyon üyesi oldu.

ÇİZGİ ARACI

Belediyenin Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere talep edilen soÄŸuk boyalı çizgi kamyonu alımı oybirliÄŸi ile kabul edilirken, satın alınması istenen 20 tonluk ekskavatör  konusu ise komisyona sevk edildi. Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal 6 Ekim PerÅŸembe günü TOKÄ° görüşmeleri için ÅŸehir dışına çıkacağını belirterek, meclis toplantısına sabah 08.30’dan itibaren devam edileceÄŸini belirterek toplantıyı kapattı.

Av. Nazım ErdoÄŸan’ın FETÖ operasyonu nedeniyle tutuklanması üzerine AKP listesinden Meclis ÃœyeliÄŸine getirilen Hacı Mahmut Kırkpınar ilk meclis toplantısına katıldı. Kırpkınar’a Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal rozetini takarak hayırlı olsun dileÄŸinde bulundu

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo