Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İkinci el otomobil fiyatına köpek

İkinci el otomobil fiyatına köpek

Bu köpeklerin değeri dudak uçuklatıyor


Zonguldak'ta bulunan Anadolu Çobanı türü bir köpekler, otomobil fiyatına alıcı buluyor. 
Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde yaşayan 40 yaşındaki Emre Baykal, gazetecilere konuşmasında, çocukluğundan buyana köpeklerle yaşadığını söyledi. Bunların içindense en çok Kangal cinsi kökleri sevdiğini, şu an ise 14 adet köpeğinin olduğunu belirterek şöyle dedi:
"İlk başta yavru köpek aldık. Nesillerini çoğaltmaya çalışıyoruz. Şu anda 14 köpeğimiz var. Anadolu Çoban köpekleri epey bir ilgi çekiyorlar. Türkiye'nin hemen hemen her şehrine gönderiyoruz. Yakın zamanda Azerbaycan'a gönderdik. Yavrularının fiyatları 3 bin 500'den başlayıp 5 bine kadar satılıyor. Yetişkinler ise dişiler 5 bin liradan başlayıp 15 bine kadar satılabiliyor. Erkekleri ise 15 binden başlıyor. Bazen sıfır araba fiyatına bile oluyor. Elimizden geldiği kadar bunu sürdüreceğiz. Çünkü bu bizde hobi oldu. Kangal, Anadolu Çobanı Malaklı cinsi köpeklerimiz var."

Öte yandan, arka iki ayaklarının üzerine kalktıklarında ortalama insan boyunu geçen köpekler, bu fiziki anatomileri ile Dünya’nın en iyi köpekleri arasında gösteriliyor. Ağırlıkları ise 90 kilogramı buluyor. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
gülücük1
şaşkın1
kızgın1
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Mehmet Gülesin

06 Ocak 2019 - 10:40

Öncede millet birbirine hediye ederlermis Anadolu'daki sürü sahipleri ama şimdi ticareti yapılır oldu ve bence gereksiz haksız rakamlar telaffuz ediliyor nedeni de villa ciflik sahibi insanlara hitap etmek için yani yine zengin işi oldu bu köpek besleme işi

Yorum Yazın

Canlı Radyo