Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İKİNCİ ANKET BUGÜN!

Ä°KÄ°NCÄ° ANKET BUGÃœN!

Ereğli FM Seçim Anketi


ANKETE OY VERMEK İÇİN TIKLAYIN


EreÄŸli FM’in ‘ilk seçim anketini’ 18148 kiÅŸi gördü,  6494 kiÅŸi ise oy kullandı. Ä°lk anketin sonucu belli oldu; ÅŸimdi sıra ismi açıklanan tüm adayların olduÄŸu ikinci büyük ankette…

 

1 Mart’ta gerçekleÅŸecek Mahalli Ä°dari Seçim’e sayılı günler kaldı. YurttaÅŸ, yurt genelindeki sandıklara gidecek, hür iradesini ortaya koyacak ve gönlündeki ‘aslanı’ seçecek.
Karadeniz EreÄŸli’de ise geçmiÅŸ yıllara kıyasla emsaline az görülür siyasi irade yaÅŸanıyor. Seçime EreÄŸli AK Parti, CHP, MHP, Ä°YÄ° Parti, BBP, SP ve DSP’den birbirinden güçlü adaylar sahaya indi.
DÄ°ÄžER ADAYLAR BELLÄ° DEĞİLDÄ°… Ä°LK ANKETÄ°N SONUÇLARI
ereglifm.com.tr Haber Portalında yayınlanan anket, 2 Åžubat günü saat 10.29’da oylanmaya baÅŸlandı. Anketi, bu haber yayına hazırlandığı ana kadar geçen 26 gün 14 dakika 57 saniye sürede 18148 kiÅŸi gördü, 6494 kiÅŸi ise oy kullandı. Ancak ankette, o güne kadar aday isimlerini açıklayan AK Parti, CHP, MHP ve BBP olduÄŸu için ankette bu partilerin Belediye BaÅŸkan Adayları Erol Åžahin, Halil Posbıyık, Talat Åžeker ve Hüseyin Uysal yer aldı. Ä°YÄ° Parti, SP ve DSP henüz adaylarını açıklamamıştı.
Aynı IP adresinden yalnızca bir kere oy kullanılabilen ankette ‘an itibari ile’ sonuç şöyle (harf sırasına göre):

AK Parti Erol Åžahin %44

BBB Hüseyin Uysal %6

CHP Halil Posbıyık  %46

MHP Talat Åžeker    %4

Erol Åžahin           2842 oy almış

Hüseyin Uysal    396 oy almış

Halil Posbıyık     2969 oy almış

Talat Åžeker         291 oy almış

                    ÅžÄ°MDÄ°, TÃœM ADAYLARIN OLDUÄžU YENÄ° ANKET                    
EreÄŸli FM ana sayfasında, sayfanın ise saÄŸ alt düzeninde yer alan anket, oy kullananlarca anbean takip edilecek. Adaylarının isimlerini açıklamayı son ana kadar bekleten 3 parti oldu. Kamuoyuna Ä°YÄ° Parti’nin Belediye BaÅŸkan Adayı Ali Kaya, Saadet Partisinin Belediye BaÅŸkan Adayı Gökhan GöktaÅŸ ve DSP’nin Adayı Burak MüftüoÄŸlu olarak açıklandı.
Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’ni kazanmak isteyen 7 partinin 7 adayının isimlerinin olduÄŸu yeni anket, bugün akÅŸam (27 Åžubat) 17.00’da yayına girecek, oylamaya sunulacak.

ANKETE OY VERMEK İÇİN TIKLAYIN

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran10
kızgın3
gülücük1
üzgün1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Volkan BeÅŸevli

27 Åžubat 2019 - 12:38

Şafak abi ne değişecek bir gerçek var posbıyık başkan önde

Yorum Yazın

Canlı Radyo