Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İKİNCİ AKŞAM KONSERLERİ

Ä°KÄ°NCÄ° AKÅžAM KONSERLERÄ°

Festivalin ikinci gününde Derya Uluğ ve Mary Jane Müzik Grubu sahne aldı.


23. Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde sahneye Derya UluÄŸ ve Mary Jane Müzik Grubu çıktı. Emircan SaltabaÅŸ ve Halil Bal’ın DJ Performansının ardından sahne alan genç sanatçılar, EreÄŸlilere müzik ziyafeti sundu.

Kültür ve Sanat ağırlıklı etkinlikleriyle görkemli bir ÅŸekilde devam eden 23. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin konser bölümünde bu kez Mary Jane ve Derya UluÄŸ sahne aldı.

Emircan SaltabaÅŸ ve Halil Bal, konserler öncesi EreÄŸlilere DJ Performansı sundu. Yurtdışından, ülkenin deÄŸiÅŸik illerinden ve Zonguldak bölgesinden Kdz. EreÄŸli’ye akın eden on binlerce vatandaÅŸ, müziÄŸe doydu. Genç sanatçılar, Kdz. EreÄŸlilere muhteÅŸem bir gece yaÅŸattı.

Mary Jane Müzik Grubu üyeleri Begüm YiÄŸit, Arda Atılgan, Ä°lker Ä°nce ve Ömer YiÄŸit, Türkiye’nin en büyük festivalinde sahne almanın mutluluÄŸunu seyircileriyle paylaÅŸtılar. 3 yıldır EreÄŸli’de olmayı beklediÄŸini belirten Derya UluÄŸ ise, “Türkiye’nin en büyük festivalinde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Nasip bugüneymiÅŸ” dedi.

Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, sanatçılara çeÅŸitli hediyeler takdim ettikten sonra onbinlerle birlikte “Sevgi, Barış, Dostluk..EreÄŸli Ä°l Olsun” diye haykırdı.

Posbıyık ayrıca, sahnede kentin yerel ÅŸarkılarından ‘söm söm yarim’ eÅŸliÄŸinde oynadı.

 

Ä°KÄ°NCÄ° AKÅžAM KONSERLERÄ°

Festivalin ikinci gününde Derya Uluğ ve Mary Jane Müzik Grubu sahne aldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran3
üzgün1
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo