Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İKİ YENİ TRANSFER

Ä°KÄ° YENÄ° TRANSFER

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Kısa adı BAL olan Bölgesel Amatör Lig takımlarından Karadeniz EreÄŸli Belediyespor’da, transfer olayı yaÅŸandığı bildirildi.
Alınan bilgiye göre, ligin ilk yarısını hedeflenen yerde tamamlayamayan EreÄŸli Belediyespor’da transfer çalışmaları sürüyor. Kulüp tarafından yeni transferlere iliÅŸkin sosyal medyada yapılan duyuruda şöyle dedi:
HOÅžGELDÄ°N ZEKÄ° GÃœNDOÄžDU
“Takımımız geçen sezon formasını giydiÄŸi KırÅŸehir Belediyespor ile ÅŸampiyonluk yaÅŸayan, bu sezonun ilk yarısında  ise KırÅŸehir ÇayaÄŸzıspor da ilk yarıyı  2 gol 4 asistlik performansı ile tamamlayan SaÄŸ bek Zeki GündoÄŸdu ile ön anlaÅŸma yaptı. GündoÄŸdu bugün (ÇarÅŸamba) takıma katılacak.
HOÅžGELDÄ°N EROL DURBAKAN
Takımımız daha önce BAL Ligi’nde Sultanbeyli, Kocaelispor, geçen sezonda Fatsa Belediyespor ile ÅŸampiyonluk yaÅŸayan Stoper Erol Durbakan’ı renklerine baÄŸladı. Durbakan EreÄŸli’ye gelerek takıma katıldı.
Takımımız daha önce süresiz kadro dışı bırakılan Ergin Kankal ve Burak Toker'in yanı sıra kaleci Can Avcı ve orta saha oyuncusu Muhammed Emin Bakan ile yollarını ayırmıştı.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo