Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İKİ DEV FİRMA GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ!

İKİ DEV FİRMA GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ!

40 yılı aşkın tecrübesini takipçilerine aktaran ‘Özerler Otomotiv’ ile bağımsızlığı uluslararası kuruluşlar tarafından onaylanmış Türkiye’nin ilk kalite sertifikalı oto ekspertiz kuruluşu ‘Otorapor’ güçlerini birleştirildi.


Zonguldak ili Ereğli ilçesi Gülüç beldesinde dün (29 Temmuz) açılan “Oto Ekspertiz Otopapor Ereğli”, faaliyetlerine başladı.
Alınan bilgiye göre, Türkiye’nin ilk ve tek profesyonel oto ekspertiz firması Otorapor, Gülüç sahil bulvarındaki Özerler Gülüç Shell Petrol’de hizmet sunuyor.
Müşteri değerlendirmelerinde “en güvenilir ve en sağlıklı sonuçların alındığı tek yer” yorumu yapılan Otorapor; teknik cihaz, ekipman ve robotlarla ikinci el araçların kaza/arıza durumlarını test ve muayene edip detaylı oto ekspertiz raporu olarak düzenliyor. Türkiye’nin ilk profesyonel, tarafsız, bağımsız ve tam donanımlı oto ekspertiz kuruluşu ve ikinci el oto test check-up merkezi, ikinci el araç alacaklara güven veriyor.
Öte yandan, 13 Ağustos’tan itibaren ‘zorunlu’ hale gelen oto ekspertiz, yurtta olduğu gibi Karadeniz Ereğli’de önem taşıyor. Isuzu Servis yanındaki Oto Ekspertiz Oto Rapor Ereğli hakkında bilgi almak isteyenlerin 0 372 318 12 00 ve 0 541 265 67 67 numaralı telefonları aramaları yetiyor.

-OTORAPOR HAKKINDA-
2007 yılında İstanbul’da faaliyete başlayan OTORAPOR, bugün ülke çapına yayılmış bayi ağı ile birçok yerli ve ithal aracın alım-satım öncesi ekspertizini bağımsızlık ilkesiyle hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirmektedir.
OTORAPOR, 2012 yılında Amerika Birleşik Devletleri oto ekspertiz ve servis teknisyenleri sertifikasyon kuruluşu ASE ve Almanya’nın oto ekspertiz otoriteleri KÜS ve GTÜ ile yaptığı görüşmeler sonucunda kurumsal yapıya geçerek son teknoloji ürünü cihaz, ekipman ve robotları bünyesine katmıştır.
Şu anda Karadeniz Ereğli, İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Adana, Aksaray, Antakya, Balikesir, Çanakkale, Diyarbakir, Elazığ, Eskişehir, Giresun, Haramidere, Hatay, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kirikkale, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Ordu, Rize, Manisa, Samsun, Tekirdağ, Trabzon, Van, Yalova, Antalya, Sivas, Kırklareli, Çorum, Burdur da TSE standartlarında hizmet veren OTORAPOR, bayi ağını franchise yolu ileher geçen gün daha da genişletmektedir.
OTORAPOR 2016 senesinde yatırım almıştır. iLab holding bünyesinde faaliyet gösteren arabam.com OTORAPOR'a yatırım yapmıştır. OTORAPOR arabam.com'un tek yetkili oto ekspertiz merkezidir.
2017 senesinde Almanya'nın en yaygın denetim şirketi olan TÜV Saarland ile işbirliği protokolü imzalanmıştır. TÜV SAARLAND test, denetleme, doğrulama ve sertifikalandırma alanlarında dünya çapında öncü şirketlerdendir. Genel merkezi Sulzbach – Saarland’da bulunan TÜV SAARLAND, 1871 yılında Almanya’da kurulmuş olup günümüzde Almanya’nın yanısıra Fransa ve Türkiye’de bulunan ofisleri ile modern anlayışa uygun hizmet sunmaktadır.
OTORAPOR şubelerinde kullanılan tüm cihazlar ISO ve CE belgelidir. Servisler TÜV Saarland oto ekspertiz operasyonlarını yürütmektedir. OTORAPOR, ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007, ISO 14001:2004, ISO 10002:2004 ve diğer tüm kalite standartlarına sahiptir. Ayrıca OTORAPOR şubelerinde çalışan teknisyenlerin tamamının OTORAPOR AKADEMİ eğitim ve uzmanlık sertifikaları mevcuttur.
OTORAPOR’un hiçbir kurum, galeri, araç satış firmasıyla anlaşması ya da sözleşmesi yoktur. Alıcıya ve satıcıya eşit mesafededir.
OTORAPOR’da araç tamiri, alım satım ve aracılık yapılmamaktadır. OTORAPOR’un uzmanlığı sadece otomobil ekspertizidir. Araç ekspertiz eder, test eder, muayene yapar ve raporlar. 501 nokta ekspertiz kavramını ve birçok kavramı patentlemiştir.
OTORAPOR’da, arabada olmayan bir arıza bulunmaz, mevcut arıza gizlenmez. Profesyonel teknisyenler ve ustalar ile son teknoloji ürünü test cihazlarının tespitleri raporlanır. Yanılma payı sıfıra yakındır.
Tüm testlerin ve kontrollerin sonuçları ayrıntılı biçimde bilgisayarda oluşturulan teknik verilerle birlikte rapor haline getirilir. Araç için profesyonel ikinci el ekspertiz raporu düzenlenir. Araç sahibi, onarım ya da bakım gerektiren konularda uzmanlarımız tarafından bilgilendirilir.
OTORAPOR, sizi kendi evinizdeymiş gibi ağırlar, alacağınız arabayı kendine alıyormuş gibi inceler. Paranızı ve zamanınızı korur.

 

 

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
gülücük2
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo