Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İhtiyaç sahibi çocuklar üşümesin diye gönüllü oldular

İhtiyaç sahibi çocuklar üşümesin diye gönüllü oldular

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçe Belediyesi Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’nün sürdürdüğü, ‘Okul Çocukları Üşümesin Projesi’ kapsamında bir grup gönüllü bayan, kendi imkanlarıyla ihtiyaç sahipleri çocuklara, kazak, ÅŸapka, bere, atkı, eldiven ve yelek ördü.


Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın ziyaret ederek çalışmalarını incelediÄŸi gönüllü bayanlar, “Öncelikle bize yer ve imkân vermenizden dolayı teÅŸekkür ediyoruz. Hepimiz birer gönüllüyüz ve aile gibiyiz. BaÅŸkanım sizde bu ailenin bir parçasınız. Biz her zaman sizin desteÄŸinizi gördük” dediler.
Örülen ürünleri inceleyen BaÅŸkan Uysal’da bu ürünlerin ihtiyaç sahibi çocuklara ulaÅŸacak olmasından dolayı çok sevindiÄŸini belirterek, “Sizlerle gurur duyuyorum. Duyarlılığınızdan dolayı hepinize tek tek teÅŸekkür ediyorum. Belediyemizin tüm imkanları sizlere açık” dedi.
Hatıra fotoÄŸrafı çekilerek sona eren ziyarette, Belediye BaÅŸkan Yardımcıları Esra Alpago ve Atilla Bulak ile Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürü Mehmet Aksoy’da hazır bulundu. Örülen giyim malzemelerinin ihtiyaç sahibi öğrencilerine dağıtılacağı belirtildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo