Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YAŞLILARINDAN UYSAL’A SEVGİ

YAÅžLILARINDAN UYSAL’A SEVGÄ°

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, ’18-24 Mart YaÅŸlılara Saygı Haftası’ dolayısıyla Kasım ayında Karadeniz EreÄŸli Ä°zmirlioÄŸlu Huzurevi’nden Devrek’e geçici olarak giden ve Devrek Huzurevinde kalan yaÅŸlıları ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

BaÅŸkan Uysal eÅŸi Sevim Uysal ile birlikte Devrek Belediye BaÅŸkanı Mustafa Semerci’yi de makamında ziyaret ettikten sonra sergi açılışına katıldı.  BaÅŸkan Semerci ve eÅŸi Gönül Semerci ile birlikte Devrek’teki Huzurevi’ni ziyaret eden BaÅŸkan Uysal’ı karşılarında gören ve çok sevinen yaÅŸlılar, EreÄŸli’ye ne zaman döneceklerini ve EreÄŸli’yi çok özlediklerini söylediler.

Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ãœnal aracılığıyla BaÅŸkan Uysal’dan tarih olarak 10 Mayıs sözünü alan yaÅŸlılar, BaÅŸkan Uysal ve EreÄŸli Belediyesi Sosyal Ä°ÅŸler Müdürü Namık Åžahin, Özel Kalem Müdürü Esra Aydın ve personelin kendilerini ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Huzurevindeki yaÅŸlılarla sohbet eden BaÅŸkan Uysal, “YaÅŸlılara saygısı olmayan hiçbir milletten hayır gelmez. O milletler eninde sonunda yok olmaya mahkûmdur. Bizler nasıl çocuklarımıza deÄŸer verip sevgimizi gösteriyorsak, onları koruyor ve kolluyorsak sizlerde öylesiniz. Sizlerde bizim canımız ciÄŸerimizsiniz.” diye konuÅŸtu.  

EreÄŸli’de ’Yaralı Gönül’ lakabıyla bilinen ve eskiden Göztepe’de ayakkabı tamirciliÄŸi yapan 80 yaşındaki Ahmet Karatosun, ’BaÅŸkanım aÄŸaçlarıma bakıyor musun?’ diye sordu. Karatosun, elindeki Kur’an-ı Kerim ile birlikte ’Yakın zamanda belediyeyi aldın. Allah seni daha büyük makamlara yükseltecek. Sana bir ÅŸey olmaz. Seni Allah’tan baÅŸka kimse yıkamaz’ diyerek sarıldı.  

Kendisine tablo yapan ve ÅŸiir yazan Emekli Milli EÄŸitim MüfettiÅŸi Hasan Yazıcı’yı da ziyaret ederek ÅŸiirini dinleyen BaÅŸkan Uysal, “Benden bir isteÄŸin var mı?” diye sorduÄŸu Yazıcı’dan halkı memnun edecek çalışmalar yapmasını istedi. ÇaylıoÄŸlu Ortaköy’den Abdullah Demirhan adlı yaÅŸlı da BaÅŸkan Uysal’a Çanakkale hatırası hediye etti.

BaÅŸkan Uysal daha sonra EreÄŸli’deki YaÅŸlılar ve Gençler Evi’ne geçerek yaÅŸlıların haftasını kutladı. EÅŸi Sevim Uysal ile birlikte yaÅŸlılara hediye dağıtan BaÅŸkan Uysal, yaÅŸlılarla bir süre sohbet etti. 

YAÅžLILARINDAN UYSAL’A SEVGÄ°

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo