Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CANDAN MÜJDE!.

CANDAN MÃœJDE!.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, bir basın açıklaması yaparak; yaklaşık 1 yıl önce açılışı gerçekleÅŸtirilen modern Hastanenin ulaşım sorununun ortadan kaldırıldığını belirtti.
 
Hastane yol ayrımına yapılacak olan duble yol, köprülü kavÅŸak ve yan yollarının ihalesinin tamamlandığının altını çizen Candan; 24 Mart 2015 tarihinde ihaleyi alan firma ile sözleÅŸme imzalanacağını belirtti.
 
Açıklama şöyle:
   
EREÄžLÄ°’YE HAYIRLI OLSUN
   
"Yaklaşık bir yıl önce EreÄŸli’ye yakışan yeni hastanemizin açılışını gerçekleÅŸtirmiÅŸtik. Bu modern hastaneye ulaşımda bazı sıkıntılar yaÅŸanıyordu. Bu sıkıntıyı çözmek için ilk günden itibaren yaptığımız yoÄŸun giriÅŸimlerin neticesinde çok şükür hedefimize ulaÅŸtık.
Karayolları 15. Bölge Müdürlüğümüz,  Hastane istikametinde olan EreÄŸli-Kepez-Gökçeler yolunun (yaklaşık 10 km) duble yol yapılması, Hastane Köprülü kavÅŸak ve yan yollarının yapılması ve 250 metre uzunluÄŸundaki Kozlu Viyadüğünün ihalesini 17 Åžubat 2015 tarihinde gerçekleÅŸtirdi. Ä°haleyi MH Taahhüt Ä°nÅŸ. A.Åž ve Mahal Müh. Ä°nÅŸ A.Åž. Ortak giriÅŸimi kazandı. Yaklaşık 41.500.000 TL lik iÅŸ için firmayla sözleÅŸme 24 Mart 2015 tarihinde imzalanacak. EreÄŸli’mize hayırlı olsun.
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo