Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HÜSEYİN EMRE EREĞLİ BELEDİYESPOR'DA

HÃœSEYÄ°N EMRE EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR'DA

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Karadeniz Ereğli Belediyespor`da transfer olayları...


Kısa adı BAL olan Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Karadeniz EreÄŸli Belediyespor, orta sahaya takviye yaptı.
Alınan bilgiye göre, 3. Lig’de Derince, Bayburt ve Erba formaları giyen, BAL Liginde geçen sezonu Isparta Davraz'da geçirdikten sonra bu sezonun ilk yarısında Çubukspor forması giyen orta saha oyuncusu Hüseyin Emre DurmuÅŸ, EreÄŸli Belediyespor renklerine baÄŸladı. DurmuÅŸ, 2 Ocak’ta takıma katılacak.
EreÄŸli daha önce saÄŸ bek mevkisine geçen sezon formasını giydiÄŸi KırÅŸehir Belediyespor ile ÅŸampiyonluk yaÅŸayan, bu sezonun ilk yarısında ise KırÅŸehir ÇayaÄŸzıspor da ilk yarıyı 2 gol 4 asistlik performansı ile tamamlayan Zeki GündoÄŸdu ve daha önce BAL Ligi’nde Sultanbeyli, Kocaelispor, geçen sezonda Fatsa Belediyespor ile ÅŸampiyonluk yaÅŸayan Stoper Erol Durbakan’ı renklerine baÄŸlamıştı.

SERCAN ÇEKMEN AYRILDI
Öte yandan, Kdz. EreÄŸli Belediyespor’un sol beki Sercan Çekmen takımdan ayrıldı. Kulüp den yapılan açıklamada ÅŸu ifadelere verildi.
“Gerek geçen sezon, gerekse bu sezonun ilk yarısında saha içinde ortaya koyduÄŸu mücadele, saha dışında ise duruÅŸuyla hep hatırlanacak olan oyuncumuz Sercan Çekmen ile oyuncumuzun kiÅŸisel nedenlerinden dolayı ayrılma talebi üzerine yollarımızı ayırdık. Sercan Çekmen’e emeklerinden dolayı teÅŸekkür eder, bundan sonraki yaÅŸamında baÅŸarılar dileriz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo