Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

PROJENİN ADI: “DİLEK AĞACI”

PROJENİN ADI: “DİLEK AĞACI”

PROJENİN ADI: “DİLEK AĞACI”


Karadeniz Ereğli’de, köy okullarında okuyan bazı öğrencilerin yeni yıldan beklentilerini anlatan videolar, velilere izletildi.
Edinilen bilgiye göre, Cemile Tatoğlu Ana Okulu’nda “Dilek Ağacı’ isimli proje, Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde hayata geçirildi. Öğretmen Gülay Açıksöz’ün sorumluluğunda yürütülen “Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, ilçeye bağlı köylerden Fındıklı Şehit Metin Çevik İlkokulu ile Bakırlık Mahallesi Çınar Boru İlkokulundan belirlenen 96 öğrenciye, yeni yıla girerken nasıl bir hediye bekledikleri soruldu. Alınan cevaplar ile hazırlanan videolar, projeye dahil olan Cemile Tatoğlu Öğrenci velilerine izletildi. Veliler, sahnede oluşturulan ve okulların isimleri yazılı iki adet tahtadan yapılan ağacın dallarında asılı dilek kağıtlarından alarak, hediye alacakları okul öğrencisi ile hediyesini öğrendiler.
Belirlenen program dahilinde, bir hafta sonra Ereğli’ye getirilen 96 öğrenciye Cemile Tatoğlu Anaokulu’nda kahvaltı ve öğle yemeği ikramında bulunuldu. Ardından Kültür Merkezinde çocuk filmi izletilen 96 öğrenciye, filmin ardından sahneye çağırılan Cemile Tatoğlu Anaokulu öğrencileri hediyelerini takdim ettiler. Köy okulu öğrencilerinden bazıları ise hazırladıkları zarfları anaokulu öğrencilerine verdiler.
Cemile Tatoğlu Anaokulu sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında. “Dilek Ağacı” ismi ile gerçekleştirilen etkinliğe, Okul Müdürü Demirhan Döl, okul yönetimi, öğrenciler ile veliler katıldı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo