16 o C Kdz. Ereğli

HİZMET AŞKI BÖYLE BİR ŞEY!.

Gündem 7 yıl 3 ay 22 gün 3 saat 6 dakika önce 1607

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Çamlıbel Köyü Mithat Mandacı ve köylüler kar yağışı sonrası buzlanan yollarda tuzlama çalışması yaptı.

Göreve geldiğinden bu yana göstermiş olduğu özveri, devlet millet işbirliği ile gerçekleştirdiği projeler ve ilçe ve köy için başlattığı örnek çalışmalarla tarih yazan Alaplı Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı, vatandaşa hizmet noktasında adete belediye başkanı gibi çalışıyor. Mesai gözetmeksizin 24 saat halkının yardımına koşan Mandacı, köy içi yollarındaki buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaparak örnek teşkil etti.
“Her şeyi devletten beklememek lazım diyen ” Çamlıbel Köyü Mithat Mandacı, “Yoğun kar yağışı sonrası Özel İdare ekipleri yollarımızı açık tutabilmek için yoğun çaba harcadılar. Ancak köy içinde bulunan özellikle rampa olan yollardaki buzlanmalar köy içi ulaşımı olumsuz etkiliyordu. Bu nedenle köylülerimizle birlikte köye giriş rampasında ve köy içi yollarda tuzlama çalışması yaptık. Ben bu anlamda köylülerime çok teşekkür ediyorum” dedi. Öte yandan Muhtar Mithat Mandacı, köylü vatandaşlar sevgi gösterdiler.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 5 saat 35 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 20 saat 47 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 3 saat 48 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 52 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 26 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 18 saat 41 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 5 saat 9 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 23 saat 16 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 15 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 2 saat 42 dakika önce KAZA ; 2 YARALI