Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettiler

Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettiler

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.


Edinilen bilgiye göre, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ereğli TSO’nun önemine değinerek "bölgenin en önemli ticaret ve sanayi odalarından bir tanesi olan Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nı gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerden dolayı kutluyorum" dedi.
Başkan Sertan Yalçın ise Hisarcıklıoğlu’na odanın faaliyet ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Yalçın, şunları kaydetti:
"Hedefimiz Kdz. Ereğli’yi gelişen sanayisi ve büyüyen ticaret hacmi ile her geçen gün Batı Karadeniz’in lideri olma konumuna taşımaktadır. Kdz. Ereğli’nin bölgede önemli bir ticaret merkezi haline gelmesi ve bölgedeki rekabet gücünün ve istihdamın artırılması, beşeri gelişme ve sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi, bölgesel gelişmenin sağlanması ve kamu hizmetlerinde kalitenin ve etkinliğin artırılması amaçlanmaktadır. Odamız olarak kurum ve kuruluşlarla istişareler halinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo