Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

HERKESİN KONUŞTUĞU O CİNAYETTE FLAŞ GELİŞME!!!

HERKESİN KONUŞTUĞU O CİNAYETTE FLAŞ GELİŞME!!!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinden Kıbrıs Mağusa’ya gittikten bir süre sonra nikahlı eşini bıçak darbeleri ile öldüren Özgür Okumuş’un yargı süreci devam etti. Mahkemede, flaş gelişme yaşandı…


Yeni Bakış Gazetesi’nin haberine göre; eşi Burcu Okumuş’u taammüden öldürdüğünü kabul etmediği için devam eden duruşmanın son oturumunda, Burcu Okumuş’un sevgilisi olduğu iddia edilen İdris Ali Bozkurt mahkemede konuştu.
İdris Ali Bozkurt Burcu Okumuş ile sevgili olduklarını mahkemede itiraf etti. Bozkurt’un itirafı üzerine ise sanık Özgür Okumuş gözyaşlarını tutamadı. Yeni tanıkların dinletilmesine olanak sağlamak için duruşma 28 Mayıs tarihine tehir edildi.

Bozkurt: Burcu ile sevgiliydik
İddia Makamının oturumunda, Burcu Okumuş’un sevgilisi olduğu iddia edilen İdris Ali Bozkurt’tu. Mahkemede tanıklık eden Bozkurt, Burcu Okumuş ile ortak arkadaşları sayesinde tanıştığını, samimi olduklarını, daha sonra ise birbirlerine telefon numaralarını verdiklerini ve aralarında yakınlaşma olduğunu söyledi. Burcu Okumuş’un daha sonra evli olduğunu öğrendiğini söyleyen Bozkurt, Burcu Okumuş’a “Bu ilişkiyi burada sonlandırıyorum” dediğini ve 2-3 gün hiç görüşmediklerini anlattı. Bozkurt, Burcu Okumuş’un daha sonra fakültesine yanına geldiğini ve kendisine “Özgür ile evliliğimiz kağıt üzerinde. İlişkimiz yok. Ayrı yaşıyoruz. Mezun olunca memlekete döneceğiz ve medeni bir şekilde ayrılacağız” dediğini anlattı. Burcu Okumuş ile tekrar samimileştiklerini, sevgili olduklarını ve Burcu Okumuş’un evli oluğunu öğrendikten sonra 1-2 kez de cinsel birliktelikleri olduğunu anlatan Bozkurt, ilişkilerinin 1 aydan kısa bir süre sürdüğünü söyledi. 

“Burcu’nun öldüğünü internetten okudum...”
Burcu Okumuş ile iki sevgili gibi “Aşkım, canım” şeklinde mesajlaştıklarını, Burcu Okumuş’a değer verdiği için eşi Özgür Okumuş’tan kıskandığını söyleyen İdris Ali Bozkurt, olay günü arkadaşlarının kendisini arayarak “Google’da Yemen diye arama yap. Orada olay oldu. Oku” dediklerini söyledi. Bunun üzerine Google’da Yemen Kahvesi’ni arattığını söyleyen Bozkurt, Burcu Okumuş’un cinayete kurban gittiğini bu şekilde öğrendiğini anlattı.

Kaynak Bilgi: Yeni Bakış Gazetesi

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın4
gülücük1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Bora altan

28 Mayıs 2018 - 11:46

Ben özgürle çocukluktan beri arkadaşım daha doğru ifadeyle kardeşim o benim . Nasıl güzel bir kalbi var en iyi ben bilirim . karısını nasıl sevdi onun için neler yaşadı çok iyi biliyorum onun için yaptığı fedakarlıkları kolay kolay kimse kimse için yapmaz.Algı yapıldı yok şundan olmuş yok bundan olmuş kıskanmış basit bir kıskançlıktan bunun olmadığını ben zaten biliyordum şimdi herkes òğrendi.Cani değil benim arkadaşım böyle bir namus olayında kendini kaybetti ,delirdi cinnet getirdi kim delirmez ki . Oda emin olun istemezdi kimseyi incitmez òzgür adam gibi adamdır. Yanındayım yanındayız .

Yorum Yazın

Canlı Radyo