Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HEM ZİYARET, HEM İNCELEME

HEM ZÄ°YARET, HEM Ä°NCELEME

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, gün içinde Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Åžube BaÅŸkanı Ä°rfan Erdem’e iade-i ziyarette bulundu. BaÅŸkan Uysal Ä°lçe Kaymakamı Ä°brahim Çay ile birlikte Fen Lisesi inÅŸaatında incelemelerde bulundu.

BaÅŸkan Uysal, Deniz Ticaret Odası’nı ziyaretinde bir süre Erdem ile EreÄŸli’nin sorunları ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı görüş-alış-veriÅŸinde bulundu.

Başkan Uysal daha sonra Kaymakam Çay ile birlikte yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi çalışmaları süren Kemer mevkiindeki Fen Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

BaÅŸkan Uysal, Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Numan Korkmaz’ın da eÅŸlik ettiÄŸi incelemede, EreÄŸli Belediyesi’nin okul önü ve çevresinde gerekli düzenleme çalışmalarını yapacağını belirtti.

BaÅŸkan Uysal, “AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Prof.Dr. Sayın Ercan Candan’ın ilçemize kazandırdığı 14 okuldan biri olan Fen Lisesi, eÄŸitim alanında önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Biz belediye olarak okulla ilgili gerekli çalışmayı kısa sürede yapıp, böylesi bir eÄŸitim yuvasına gereken katkıyı saÄŸlayacağız” dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo