Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Hem Emniyet Müdürü Hem Sanatçı...

Hem Emniyet Müdürü Hem Sanatçı...

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


Zonguldak’ta, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula’nın hazırladığı resim sergisi açılışı ile Gençlik, Åžuur, Özgüven Konferansı gerçekleÅŸtirildi. 
Zonguldak ValiliÄŸi Ä°l Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, aynı zamanda sanatçı olan Emniyet Müdürü Ahmet Sula, Bülent Ecevit Ãœniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi konferans salonunda söyleÅŸi yaptı. SöyleÅŸi öncesinde Ahmet Sula'nın eserlerinden oluÅŸan resim sergisi katılımcıların büyük beÄŸenisini topladı. 
Konferansa, Zonguldak Valisi ErdoÄŸan BektaÅŸ, Zonguldak Bülent Ecevit Ãœniversitesi rektörü, Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Ä°l Emniyet Müdürü Metin Turanlı, 1.Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, Ä°ÅŸkur Müdürü Gönül Demirsu, Basın Ä°lan Kurumu Müdürü Ali NuhoÄŸlu, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor Ä°l Müdürü Hakan Yüksel katıldı. Konferans sanatçı ve 1. Sınıf emniyet müdürü Ahmet Sula'nın tanıtım videosunu izlenmesi ile baÅŸladı. 
Programın açılış konuÅŸmasını yapan Zonguldak Ä°l Emniyet Müdürü Metin Turanlı, “Sizin aÄŸabeyiniz kardeÅŸiniz olduÄŸunu göstermek amacıyla sanatçı olan 50 yıldır çalışan ölümüne her yola gitmek istediÄŸim kiÅŸiyle sizin karşınıza çıktım ”dedi. 
Ardından sahne alan Sanatçı ve 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula'nın konferans söyleÅŸisi ile devam etti. 1.Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, ”Ãœlkesiyle ilgili insanlık alemi için buradayım. Beni emniyet müdürü olduÄŸumu öğrenen ÅŸaşıyor beni ya kaportacı, yedek parçacı, emlakçı gibi bir çok meslek sınıfına sokuyorlar. Kaportacı diye kaportacı olur muyum? Olsam bir sorun var mı hiçbir sorun yok. KeÅŸke iÅŸini adam gibi yapan bir kaportacı olsam iÅŸini adam gibi yapmayan bir memur olacağıma bu deÄŸerli. Sanatımı niye yaptığımı deÄŸil neden yaptığım önemli. Özellikle gençleri hedefliyorum. Çünkü onlar bizim geleceÄŸimiz ”diye konuÅŸtu. 
SöyleÅŸide Ayrıca Ahmet sula üniversite öğrencilere yönelik olarak 15 Temmuz belgeseli izletti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo