Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’DE BİLARDO TURNUVASI

EREÄžLÄ°’DE BÄ°LARDO TURNUVASI

Türkiye Üç Bant Bilardo Åžampiyonası Zonguldak Ä°l BirinciliÄŸi’nde, Taylan Bal (Devrek) ÅŸampiyon oldu.


Zonguldak genelinde 107 sporcunun katılımıyla baÅŸlayan ÅŸampiyonanın ikinci turuna yükselen 36 sporcu Ereylin AlışveriÅŸ merkezindeki Deniz Bilardo Salonu’nda grup maçlarını tamamladı.
Yarı finale kalan sporculardan Mahmut Acar (EreÄŸli) Orkan Basmaz’ı (EreÄŸli), Taylan Bal da Serdar Berber’i (Zonguldak) yenerek finale yükselen isimler oldu.
Bu iki sporcunun oynadığı final maçını 4032 kazanan Bal, şampiyonluğa ulaşırken, Acar ikinciliği elde etti, Basmaz ile Berber ise üçüncülüğü paylaştı.

GÖZLERİMLE GÖRDÜM
EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, kupa töreninde Taylan Bal’ın kupasını verdiÄŸi sırada yaptığı konuÅŸmada, önemli bir organizasyonun baÅŸarıyla geride bırakıldığını söyledi. Ä°zledikleri final karşılaÅŸmasının da güzel geçtiÄŸini belirten MadenoÄŸlu, şöyle dedi:
“Bu ÅŸampiyonanın başından itibaren buraya kadar getiren bütün arkadaÅŸlarıma teÅŸekkür ediyorum. Burada önceki karşılaÅŸmalarda güzel oyunlar sergileyen arkadaÅŸlarımı da tebrik ediyorum. Bu spor dalı, yaygın olan bir spor olmamakla beraber gerçekten de zevkli bir spor. Hakikaten insan kendini bu spora verirse büyük bir haz ve memnuniyet duyduÄŸu açık. ArkadaÅŸlarımın çok dikkatli ÅŸekilde, dikkatlerini bir noktaya temerküz ettirerek baÅŸarılı olmak için ellerinden gelen gayreti canla baÅŸla nasıl gösterdiklerini burada bizzat gözlerimle gördüm. Bunun anlamı ÅŸu; dikkatini verdiÄŸin, oraya konsantre olduÄŸun sürece her ÅŸeyi unutuyorsun. Ve insana bir rahatlama geliyor.
Bu yolda birinci olan arkadaÅŸlarımızı nasıl tebrik ediyor ve kutluyorsak; ikinci, üçüncü, dördüncü olan ve diÄŸer dereceye giren arkadaÅŸlarımızı da kutlamak gerekir. Onlar gelip, burada, bu baÅŸarıya hep beraber imza attılar. Birincilik madalya ve kupasını vermek de bizi mutlu ediyor. Ä°nÅŸallah ÅŸampiyon sporcumuz Türkiye Kupasını da kazanıp, getirir.”
Åžampiyonada ikinci Acar kupasını EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Vekili Ayhan Atay’dan alırken, üçüncüler Basmaz ile Berber’in kupaları ise Gençlik ve Spor Ä°lçe Müdürü Serkan KeleÅŸ verdi.
Bu arada, organizasyonlara katkı ve desteklerinden dolayı Fikri Kapan, Tahir YurtoÄŸlu, Haluk Çep ve Cüneyt Solukçu’ya madalyaları ise Bilardo Milli Takım Antrenörü Deniz Yücesan tarafından takdim edildi.
Tören’in ardından, salonda bulunan sporcu ve davetlilerle birlikte hatıra fotoÄŸrafı çektirildi.

 

EREÄžLÄ°’DE BÄ°LARDO TURNUVASI

Türkiye Üç Bant Bilardo Åžampiyonası Zonguldak Ä°l BirinciliÄŸi’nde, Taylan Bal (Devrek) ÅŸampiyon oldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo