Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

HEDİYE BOMBARDIMANI

HEDİYE BOMBARDIMANI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’nin uğrak yaşam alanlarından Ereylin AVM’de başlatılan “40 Gün 40 Gece Hediye Yağmuru” adı verilen kampanya ile hediyeler kazanıldığı bildirildi.
Alınan bilgiye göre, 10 Kasım Cumartesi başlatılan etkinlik ile çekilişin olmadığı kuranın ise yapılmadığı Ereylin AVM’de, hediye kazananların isimleri de açıklanmaya başladı.
Kurumdan yapılan yazılı açıklama şöyle:
“Ereylin Alışveriş merkezimizin yapmış olduğu 11.11.2018 tarihinde  40 gün 40 gece hediye yağmuru  kampanyasında günün hediyesi Slim Sport Line’dan zayıflama aleti kazanan talihlimiz Mehmet Ali Özkan’dır. 12.11.2018 tarihindeki günün hediyesi Ayakkabı dünyası 250 TL hediye çeki + Toyzz shop 250 TL Hediye çeki. Tüm misafirlerimizin katılımlarını bekliyoruz.”

NASIL HEDİYE KAZANILIR
40 Gün 40 Gece sürecek olan kampanyada, Mağazalardan 50 TL alışveriş yapan, Food Court katından 25 TL alışveriş yapan ziyaretçilere bir anahtar hakkı veriliyor. Doğru anahtarı bulan ise aralarında cep telefonu, buzdolabı, televizyon, çamaşır makinesi, bulaşık makinesin, akaryakıta ve birçok sürpriz hediyelerden kazanabiliyor. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo